Met dit kunstwerkje ben jij als petrolhead het echte mannetje

Hoeveel dagen in de week zijn er?

Life goals, wie heeft ze niet? Zo ook echte petrolheads die houden van wat snelheid en geen bloed maar benzine door de aderen hebben stromen. Wat hun life goals zijn? Voor de ene een (classic) Ferrari, voor de andere een Lamborghini, nog een andere heeft liever een Porsche en er zijn er ook die wat meer luxe prefereren met een Maybach of Bentley. De echte bazen hebben voor elke dag in de week een andere wagen.

Ok, echte bazen zijn we nog lang niet en of het ooit komt weten we niet maar om ons te helpen herinneren waar onze life goal ligt is dit stukje art piece welgekomen. Wat dacht je van een Car Key Frame waaraan zeven echte sleutels hangen, van een Maybach op maandag tot een classic Ferrari op zondag.

Dit kunstwerkje uit hout en koolstofvezel is gelimiteerd op 100 stuks en kost 1.199 euro. En voor wie snel is loopt er momenteel nog een actie waarvoor je dit hebbedingetje voor slechts 999 euro thuis hebt hangen. Ligt je lat voorlopig al op één supercar? Geen probleem, ook daar hebben ze bij KEVVE-INC Studios aan gedacht.

Waar te koop? Online bij de Belgische ontwerper KEVVE-INC Studios. Oh ja, de auto’s zelf zijn natuurlijk niet inbegrepen in de prijs… daar ga je zelf voor moeten zorgen maar hé, nieuw jaar, nieuwe voornemens toch?

Foto’s: KEVVE-INC Studios

You May Also Like

Met de Porsche 911 Dakar ga je ‘van’t padje’

En niet alleen de duinen Als er één daily is die we altijd in ...

Bell & Ross BR 05 GMT White: Het horloge van de verfijnde reiziger

Reizen in ‘style’ Bell & Ross begon in 1994 met het maken van horloges ...

McDonald’s en Nissan lanceren 2022 GT-R NISMO

Fastfood, Fast Car… Wie in Japan een Happy Meal bestelt krijgt er vanaf volgende ...