OVER MENSTYLE

MenStyle? 

Na vijf jaar Whatmatters.be is het ‘uit de hand gelopen’-hobby project van Jens Aerts en Kevin Stickens toe aan vernieuwing. Uiteraard doen we dit zonder in te boeten op de visie die we afgelopen vijf jaar hebben gevolgd en die ons een trouw publiek en heel veel toffe contacten, samenwerkingen en hoogtepunten hebben bezorgd.
Hoogtepunten? Onze winst in de Zoute Grand Prix van 2019 in een Audi R8, onze ontmoeting met Matthew Vaughn (regisseur X-Men/Kingsman), ons interview met Sunnery James (beroemde DJ en man van Doutzen Kroes), een week Snowbombing Festival in Mayrhofen, bedrijfsbezoek bij Bowers & Wilkins in Brighton, 2 dagen Camp Jeep in Oostenrijk of een racecursus op het thuiscircuit van Alfa Romeo in Milaan met de fabriekspiloten van Ferrari is maar een kleine greep aan topmomenten die we mochten beleven.
Maar we leven niet in het verleden, we kijken naar de toekomst. Bij deze stellen we u graag ons nieuw project voor, www.menstyle.be. We brengen u hier nieuwe content maar ook een selectie van onze betere artikels en samenwerkingen uit het verleden. We kiezen specifiek voor de naam ‘MenStyle’ daar het veel beter de lading van onze content dekt.
Welke content? We blijven een online magazine gericht op stijlvolle mannen en alles wat hen boeit. Niet op een ranzige, of ‘platte’ manier maar wel met stijl en humor. Een magazine voor levensgenieters met de nodige zelfspot, humor en een rebels kantje. Content ook op maat van de moderne man die op de hoogte wil blijven van de laatste trends, de nieuwste auto’s, hippe (plaatselijke) hotspots en ja, soms ook interviews en shoots met vrouwelijk schoon, BV’s, influencers,… . Ook zij die geïnteresseerd zijn in de nieuwste gadgets, warm worden van fashion en leuke verhalen kunnen zeker hun gading bij ons vinden.

MenStyle pretendeert zeker niet diepgravende journalistieke content te brengen, maar we sluiten het niet uit. Af en toe een primeur moet kunnen. Omdat de maatschappij al zuur genoeg is brengen we bij MenStyle snackable content, met een positieve insteek. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen mening hebben. Die brengen we kort, krachtig en met humor, zoals het hoort op een online medium. Onderwerpen die mannen boeien, daar draait het om.

Laten we ons ook even voorstellen. Het MenStyle-team bestaat uit:

Jens Aerts, co-founder, hoofdredacteur, dagelijkse opvolging en gespecialiseerd in automotive, tech en sport content

Henny Seroeyen, acteur, influencer, twee keer Europees en één keer vice-wereldkampioen Fitness Model en goed voor een bereik van 173K op Instagram

Mister C., freelance journalist en fulltime avonturier die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.
Co-founder Kevin Stickens zal wegens te drukke bezigheden met zijn eigen bedrijf The Cult Of Content zijn bijdrage tot MenStyle.be voorlopig beperken.

 

ADVERTEREN?

Uiteraard kan u op MenStyle adverteren. Let wel, de advertentie/product/dienst of merk moet in ons concept passen.

Ons bereik en onze cijfers blijven groeien, wees er dus snel bij en surf mee op de golf. Als influencers hebben we onze rol te spelen en we gaan prat op onze content. We streven naar een mooie mix aan onderwerpen die onze lezers boeien.

Doelgericht adverteren, communiceren en activeren is zeker mogelijk via Menstyle.be.

Contacteer ons op [email protected] en we antwoorden binnen de 48 uur.

Zin om een artikel op te sturen? Dat kan, maar we garanderen niet dat we er iets over brengen.

Tot binnenkort!