HUGO BOSS strikt David Beckham

En dat mag je ook letterlijk nemen

Een icoon qua persoonlijkheid, stijl, sportiviteit, klasse? Dan kom je al gauw uit bij David Beckham. De man met de fluwelen rechtervoet mag zowat de influencer avant la lettre genoemd worden en alles wat hij aanraakt verandert in goud. Dat hebben ze ook bij HUGO BOSS begrepen en ze kondigen vandaag hun wereldwijde, meerjarige samenwerking met de ex-voetballer aan. Deze samenwerking zal de collecties van BOSS Menswear de komende jaren verder ontwikkelen.

De samenwerking is de eerste in zijn soort voor BOSS Menswear en zal innovatieve en fascinerende ontwerpen opleveren die de stijl en esthetische waarden van David Beckham en BOSS weerspiegelen en een breed wereldwijd publiek aanspreken.

Voor de komende seizoenen omvat de strategische samenwerking seizoenscollecties die ontworpen en samengesteld zijn door David Beckham, waarbij David zijn levenslange stijlgeloof in alle stadia van het concept- en ontwerpproces gebruikt. De collecties zullen zijn kenmerkende stijl belichamen, evenals BOSS’s 24/7 premium lifestyle positionering en haar toewijding aan uitmuntendheid, de hoogste kwaliteit en superieur design. De focus van de samenwerking zal liggen op zowel formele als casual herenkleding. De eerste collectie zal in de lente/zomer van 2025 aan de consument worden gepresenteerd, terwijl David al te zien is in de wereldwijde campagne van het merk in de herfst/winter van dit jaar.

David Beckham is een echt wereldwijd icoon in zowel sport als mode. Met zijn kenmerkende ondernemersgeest en authentieke passie voor mode belichaamt hij perfect de waarden van ons BOSS-merk. We kijken er erg naar uit om de eerste collecties tot leven te zien komen en nauw samen te werken met David gedurende dit meerjarige partnerschap” zegt Daniel Grieder, CEO van HUGO BOSS.

De afgelopen jaren heb ik meer tijd willen investeren in design en mode, maar ik wilde er zeker van zijn dat ik zou samenwerken met een merk en een team dat echt iets werelds en impactvols zou kunnen leveren. Tot nu toe heb ik echt genoten van de samenwerking met BOSS en ben ik onder de indruk van de ambitie, creativiteit en het streven naar uitmuntendheid van het team. Ik kijk ernaar uit om met jullie te delen waar we tot nu toe aan hebben gewerkt, waaronder de Fall/Winter 2024-campagne als eerste stap in onze langdurige samenwerking” aldus David Beckham.

 

You May Also Like

BOSS dropt Keith Haring-collectie

Boss Legends  De kunst die Keith Haring maakte wordt soms popart genoemd, maar ook ...

Moncler scheert hoge toppen met de parfumcollectie ‘Les Sommets Moncler’

Een heerlijk fris geurtje dat je instant doet denken aan de bergen  MONCLER staat ...

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...