Wout Van Aert vereeuwigt ‘Ik Moet Just Niks’!

Dat kan maar op één plaats! 

Als er één plaats is waar de mannen van MenStyle en wielerkampioen Wout Van Aert samenkomen, dan is het wel bij de kapper. En dan mag het allemaal een beetje stoerder zijn. Wat dacht je van Roel Melis, de stoere kappersgod uit Dessel en de man achter  Barbershop Ground Zero, sinds jaar en dag een begrip in de Barber-wereld.

Daar in zijn Ground Zero, waar het precies lijkt alsof je een saloon op de Route 66 binnenwandelt, ruik je de whisky vanaf moment één. Neen, niet het echte spul, al zou dat niet misstaan, maar wel de geur van speciale en de beste producten die mannen in hun kruin of baard willen.

Vaste klant naast ons, zoals de intro al deed vermoeden, is Wout Van Aert. De man die dit voorjaar na zijn overwinning in de E3 Classic de wieleruitspraak van het jaar deed: ‘Ik moet just niks’, heeft nu zijn spreuk vereeuwigd. Niet alleen in een eigen kledingcollectie, nu ook op de muur van onze trouwe Barber, Roel Melis.

Wedden dat dit stukje muur even legendarisch en een toeristische trekpleister wordt als diegene in Berlijn? Ben je er ook benieuwd naar? Boek dan snel een kapbeurt via www.roelmelis.be. Doen!

You May Also Like

Mister C., een welbespraakte lefgozer die deelneemt aan de Red Bull Trans Siberian Extreme

We hebben al veel interviews gedaan met ambitieuze lefgozers maar na vandaag hebben we ...

Milaan gewekt met het geluid van een Alfa Romeo F1

Ter gelegenheid van zijn 112e verjaardag Op de 112e verjaardag van de oprichting van ...

Deze 4 modetrends in 2019 mogen mannen niet missen

Dit jaar heeft voor modebewuste mannen een aantal spannende ontwikkelingen in petto. Ontdek hoe ...