Wout Van Aert vereeuwigt ‘Ik Moet Just Niks’!

Dat kan maar op één plaats! 

Als er één plaats is waar de mannen van MenStyle en wielerkampioen Wout Van Aert samenkomen, dan is het wel bij de kapper. En dan mag het allemaal een beetje stoerder zijn. Wat dacht je van Roel Melis, de stoere kappersgod uit Dessel en de man achter  Barbershop Ground Zero, sinds jaar en dag een begrip in de Barber-wereld.

Daar in zijn Ground Zero, waar het precies lijkt alsof je een saloon op de Route 66 binnenwandelt, ruik je de whisky vanaf moment één. Neen, niet het echte spul, al zou dat niet misstaan, maar wel de geur van speciale en de beste producten die mannen in hun kruin of baard willen.

Vaste klant naast ons, zoals de intro al deed vermoeden, is Wout Van Aert. De man die dit voorjaar na zijn overwinning in de E3 Classic de wieleruitspraak van het jaar deed: ‘Ik moet just niks’, heeft nu zijn spreuk vereeuwigd. Niet alleen in een eigen kledingcollectie, nu ook op de muur van onze trouwe Barber, Roel Melis.

Wedden dat dit stukje muur even legendarisch en een toeristische trekpleister wordt als diegene in Berlijn? Ben je er ook benieuwd naar? Boek dan snel een kapbeurt via www.roelmelis.be. Doen!

You May Also Like

BMW plaatst X7 uit de zon

Wel in de schaduw… BMW kent wel een paar modellen waar je of voor, ...

LED-verlichting: LED’s think about the future!

Mocht je je lampen thuis nog niet vervangen hebben met duurzamere varianten, shame on ...

Porsche Turbo…Mag het een beetje minder zijn?

JA!  Bij de lancering van de nieuwe 911 Turbo koos Porsche meteen voor de ...