Wout Van Aert vereeuwigt ‘Ik Moet Just Niks’!

Dat kan maar op één plaats! 

Als er één plaats is waar de mannen van MenStyle en wielerkampioen Wout Van Aert samenkomen, dan is het wel bij de kapper. En dan mag het allemaal een beetje stoerder zijn. Wat dacht je van Roel Melis, de stoere kappersgod uit Dessel en de man achter  Barbershop Ground Zero, sinds jaar en dag een begrip in de Barber-wereld.

Daar in zijn Ground Zero, waar het precies lijkt alsof je een saloon op de Route 66 binnenwandelt, ruik je de whisky vanaf moment één. Neen, niet het echte spul, al zou dat niet misstaan, maar wel de geur van speciale en de beste producten die mannen in hun kruin of baard willen.

Vaste klant naast ons, zoals de intro al deed vermoeden, is Wout Van Aert. De man die dit voorjaar na zijn overwinning in de E3 Classic de wieleruitspraak van het jaar deed: ‘Ik moet just niks’, heeft nu zijn spreuk vereeuwigd. Niet alleen in een eigen kledingcollectie, nu ook op de muur van onze trouwe Barber, Roel Melis.

Wedden dat dit stukje muur even legendarisch en een toeristische trekpleister wordt als diegene in Berlijn? Ben je er ook benieuwd naar? Boek dan snel een kapbeurt via www.roelmelis.be. Doen!

You May Also Like

Wereldkampioen F1 lanceert zijn TommyXLewis Hilfiger-collectie in De Bijenkorf

Daar willen we zeker bij zijn!  Helaas zijn de plaatsen beperkt en nodigt De ...

De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als ...

Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio. Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de ...