Menstyle on Tour: Kamping Kitsch Club, alle foto’s (600 stuks)

U WAS GEWELDIG!

Oh wat zijn we nog aan het nagenieten van de tiende en meest memorabele Kamping Kitsch Club ever. Het was van 1945 geleden dat West-Vlaanderen nog zo’n bevrijdingsfeest gekend had. En neen, we vierden samen met 17.995 anderen afgelopen zaterdag niet het terugtrekken van den Duits, wel het terugtrekken van alle ridicule nog geldende coronaregels. Hoewel, teruggetrokken werd er niet, integendeel. Voor sommige feestvierders voelde het aan als een orgasme na een geheelonthouding van anderhalf jaar.

En over regels gesproken, die waren er amper. Mondmaskers werden verbannen en als er al eens een afstand van anderhalve meter werd gehouden was het omdat er 15 pinten tussen stonden. Het werd dan ook een totale ontlading tijdens het grootste verkleedfeest van onze aardkloot. Wulpse en naakte dames, zoals bijvoorbeeld Hot Marijke, Nanoe Vaesen, Kelly Van Hoorde en een roedel Nederlandse adult-actrices dansten letterlijk de kleren van hun strakke lijven op muziek van DJ Frank, De Romeo’s, Bart Kaël, DJ Bolle, Ghost, Yves Deryuter, Ronny Retro, Preuteleute, Mark With a K,… .

En naar jaarlijkse gewoonte vind je hier de grootste fotoreportage van het meest waanzinnige festival ter wereld. En heb je iemand bekend gespot? Sharen mag… of beter… MOET! Met dank aan onze crew ter plaatse: Antoine Bomon Photography, Mister C., Hans Lenvain, Jens Aerts en Robin Matthys.

You May Also Like

Wat doet Snoop Dogg met een Turtle?

Een vervolg shooten op de succesvolle campagne met SodaStream Na het succes van de ...

Als een baas de skipiste op met dank aan Balenciaga

Geen grenzen verlegd, wel bergen verzet Balenciaga, het Parijse modehuis dat bekend staat om ...

Maurice Lacroix lanceert AIKON Master Grand Date Black

De nieuwe AIKON Master Grand Date Black is bekleed met zwarte en witte tinten ...