Jacob & Co lanceert met Billionaire Card ultraluxe Visa-kaart

Of je deze ook kan betalen met een Visa-kaart? 

Billionaire deed een beroep op Jacob & Co om samen met luxe kaartenbedrijf Insignia de Billionaire Card te ontwerpen en te lanceren, een ultraluxe Visa-creditcard met ongeëvenaarde functies. Dekaart, bezet met diamanten, is een echt juweeltje en is voorbehouden aan 150 houders wereldwijd die van een ongekend niveau van exclusiviteit kunnen genieten.

De Billionaire-kaart is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de ‘High-net-worth individuals’ op wie Jacob & Co en Billionaire zich richten. Als teken van zeldzaamheid is het lidmaatschap alleen op uitnodiging en bewust beperkt tot maximaal 150 klanten om de exclusiviteit en de hoogwaardige diensten die worden aangeboden te behouden.

De fysieke kaart, ontworpen door Jacob & Co en ontwikkeld door Insigna, is een luxueus sieraad. De kaart is zorgvuldig vervaardigd uit metaal en rijkelijk verguld voor een vleugje weelde, en heeft een uniek uiterlijk: net als veel andere Jacob & Co. uurwerken is de kaart voorzien van een grafisch, stralend motief. De kaart is voorzien van een juwelenvariant, versierd met een constellatie van pavégeslepen diamanten.

Betreden van de wereld van de Billionaire Card biedt ongeëvenaarde toegang tot felbegeerde ervaringen en evenementen, afgestemd op de interesses van elk lid. Dankzij allianties met strategische partners zoals Jacob & Co, Aston Martin, Riva, Spring en Ginori 1735 kunnen kaarthouders genieten van bevoorrechte toegang tot concerten, modeshows, internationale sportevenementen zoals de Super Bowl of de F1 Paddock Club Privé of zelfs een Oscar-avond, Coachella in Californië, Burning Man in Nevada, New York Fashion Week, Vogue Fashion Forces en Highsnobiety privé-bijeenkomsten.

Leden van de Billionaire-kaart zullen genieten van een reeks voordelen bij Insignia, waaronder een toegewijde 24/7 persoonlijke assistent, de Insignia Jets’ onmiddellijke boekingsapp, die prioritaire toegang biedt tot vliegtuigen en de beste prijzen in de sector, Begeerde VIP-toegang tot exclusieve evenementen, een groot aantal aantrekkelijke voordelen en ongeëvenaarde voorkeurstarieven via de illustere Luxury Hotel Collection, waaronder een eersteklas reisverzekering, toegang tot een op maat gemaakt luxeloyaliteitsprogramma en andere prachtige en exclusieve luxediensten.

De Billionaire-kaart geeft gasten ook directe en bevoorrechte toegang tot alle exclusieve Majestas-evenementen zoals de Billionaire (Dubai, Monte Carlo, Porto Cervo, Doha, Riyadh), Twiga (Monte Carlo, Londen, Doha en Forte Dei Marmi) en, één keer per jaar, een speciale uitnodiging voor een vakantie in het Billionaire Resort & Retreat, Malindi.

De Billionaire-kaart wordt gelanceerd tijdens een speciaal evenement in het Billionaire Dubai in november 2023, ter gelegenheid van de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi.

You May Also Like

BR 01 Cyber Skull Bronze X Julien Dugourd: Een Bell & Ross dat smaakt

Ijdelheid komt met een suikerlaagje bij Bell & Ross Het is tijd om te ...

Tag Heuer lanceert Limited Edition Monaco Chronograph Night Driver

Licht in het donker Als er één ding is waar horlogemakers heel veel belang ...

Zoeter dan deze Bentley-honing wordt het niet

Helaas is deze niet te koop  Sinds vijf jaar produceert Bentley naast zijn luxeauto’s ...