5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer merken ontdekken dat ook de man hier tegenwoordig belang aan hecht. Wij zetten misschien voor de doorsnee man, 5 net iets minder bekende merken op een rijtje. Als je nog niets in je badkamer hebt staan, zijn dit alvast enkele tips om mee te starten.

BULLDOG SKINCARE

De rekels van Bulldog richten zich specifiek op de man. Voor alle huidtypes hebben ze de perfecte oplossing. Het gaat hier om een Brits merk uit Londen dat in 2006 door twee vrienden werd opgestart. Ondertussen worden de karakteristieke en mannelijke witte tubes en verpakkingen over de hele wereld verkocht. Bovendien zijn deze producten nog best betaalbaar ook!

Topproduct: Bulldog Original Moisturizer
Verkrijgbaar voor £6 op de website van Bulldog

AESOP

Wil je wat strak Scandinavisch design in je badkamer? Begin dan misschien met de producten van dit label. Bizar genoeg komt dit label niet uit Zweden of Noorwegen, maar wel uit Melbourne, Australië! Grondig onderzoek zorgt voor geweldige producten die een wereld van verschil maken voor je huid. Het productengamma is net iets duurder, maar laat dat de pret niet drukken.

Topproduct: Aesop Chamomile Concentrate Anti-Blemish Masque
Verkijgbaar voor €35 via www.aesop.com

NYR MEN

NYR of Neal’s Yard Remedies bevat een compleet assortiment aan producten voor de man. De natuurlijke en organische producten zitten in een prachtige verpakking, een ware eyecatcher in de badkamer. Ook dit Engelse markt verovert ondertussen wereldwijd badkamers. Ben je begaan met het milieu en je huid, dan past dit merk perfect bij je. Haal snel een zo een iconische blauwe fles in huis. Instagram smult ervan!

Topproduct: NYR Men’s Rejuvenating Moisturizer
Verkrijgbaar in de NYR webshop voor £22

KIEHL’S

Kiehl’s is er niet enkel voor mannen, maar dat maakt het label niet minder efficiënt. Dit label uit New York gaat al 166 jaar mee, dan moet je wel iets goed doen! Al sinds 1961 focussen ze zich ook op de man en mogen dus gerust pioniers noemen. De producten lijken nog altijd een beetje van de apotheker te komen en de overvloed aan tekst zorgt voor een unieke uitstraling. Een evergreen waar je je geen buil aan kan vallen.

Topproduct: Kiehl’s Facial Fuel Moisturizer
Verkrijgbaar op Kiehl’s.be voor €24, 51

GENTLEMEN’S TONIC

Wil je het gevoel van een bezoekje aan de barbier evenaren of overtreffen? Kies dan voor dit leuke label uit Mayfair. Dit label dat al meerdere prijzen in de wacht wist te slepen focust zich uitsluitend op mannen en legt de focus op beleving.

Topproduct: Gentlemen’s Tonic Power Packed Moisturizer
Verkrijgbaar bij Luxury For Men voor €110

You May Also Like

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...

Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you  Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: ...

Zo ontstond de bliksemsnelle Alfa Romeo GTA(m)

Een beestje!  Aan het einde van een jaar dat in het teken stond van ...