Omdat wat pittige fotokunst in je mancave kan…Gallery Van Kan

Limited edition art photography, dat is Gallery Van Kan. Een Belgisch initiatief in de wereld van de kunstfotografie dat talentvolle fotografen de kans biedt zich te uiten in de artistieke wereld. En dat levert gelikte fotokunstwerken op in een gelimiteerde opgave. De perfecte musthave om je mancave in te richten!

Van urban tot artistic nude

Bij Gallery Van Kan vind je het werk van 16 Belgische fotografen, elk met een eigen passie, stijl en techniek, vaak een combinatie van analoog met digitaal. Dit levert zeer uiteenlopende fotokunst op met thema’s als mancave en urban tot black & white en artistic nude. Voor elk interieur wel een passende foto!

Collectors item aan de muur

De exclusieve reeks kunstwerken van Gallery Van Kan is high-end afgewerkt op acrylglas met een dibond achterwand en aluminium ophangkader. Deze fotokunst wordt uitgebracht in de vaste formaten 60 x 90, 80 x 120 en 100 x 150 cm. Overigens zijn custom made afmetingen ook mogelijk. De kunstfoto’s worden in een beperkte oplage uitgebracht, bij aankoop ben je dus verzekerd van een echt collectors item.

Fijne kunst voor een fijn prijsje

Oprichter Ludwig is zelf gepassioneerd fotograaf en startte zijn passie way back in het analoge tijdperk. Met Gallery Van Kan probeert hij de kloof te dichten tussen enerzijds de galerijen waar een kunstfoto duizenden euro’s kost, en anderzijds de goedkopere foto’s die je bij velen thuis ziet hangen. Een fotokunstwerk op dibond met ophangprofiel is bij Gallery Van Kan al verkrijgbaar vanaf 295 euro. Fijne kunst voor een fijn prijsje, we like.

Persoonlijke kunstservice aan huis

Meer zien? Gallery Van Kan is gevestigd in Broechem en open op afspraak, online kan je 24/7 terecht op galleryvankan.com. Moeilijk om (online) een foto uit te kiezen? Daar heeft Gallery Van Kan de ‘persoonlijke kunstservice aan huis’ voor bedacht, waarbij een foto naar keuze op de muur wordt geprojecteerd om te zien of deze past in je interieur.

Win een collectors item van Gallery Van Kan!

Gallery Van Kan heeft steeds wisselende exposities. Ook kan je de werken bewonderen bij luxe boetiekhotels als Hotel Quartier Latin op het Zuid in Antwerpen. Binnenkort geven we bij Whatmatters een werk weg, houd dus zeker Gallery Van Kan en Whatmatters in het oog op Instagram.

De artistieke kunstfoto’s van Gallery Van Kan zijn verkrijgbaar vanaf €195, cadeaubonnen vanaf elk gewenst bedrag. Shop online of maak een afspraak via www.galleryvankan.com

You May Also Like

Gedaan met natuurfilms? Dennis Black Magic stort zich op eigen kledinglijn

Heroriënteren… Het is nogal een kerel, die Dennis. De man neemt geen blad voor de ...

Afvallen zonder te diëten? Met deze tips kan het!

Wat teveel gegeten en gedronken afgelopen periode? Dat de kilo’s er in de eindejaarsperiode ...

Montblanc Legend Red, het geurtje voor de spontane en zelfzekere man

Een legende in vurig rood ter ere van zijn tiende verjaardag Legendes zijn fraaie ...