Met deze jassen kom jij stijlvol de winter door!

Winter = uitpakken

Ok, wij zijn nog maar net uit de zwemshort en we denken al met heimwee terug aan Ibiza maar de zomer is geen seizoen waarmee wij kunnen uitpakken. Wij hebben dan ook niet het beachproof lijf waar man of vrouw in zwijm valt. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat wij liever wachten tot de temperaturen dalen, de sneeuw uit de hemel dwarrelt, de jassen moeten bovenhalen en wij wel kunnen uitpakken tijdens ons favoriete seizoen, de winter.

Uiteraard ga je niet de hele winter door met dezelfde winterjas. Je wilt natuurlijk ook niet dat ze je al van mijlenver herkennen. Waarom zou je dat ook doen? Keus genoeg natuurlijk! en om je hierbij een beetje te helpen, hebben wij alvast een paar toffe exemplaren uitgekozen waarmee jij het mannetje onder jouw maten bent.

Met een leren jas maakt het niet uit welke stijl je wilt creëren. Het stoere mode item kan klassiek, sportief, maar ook casual worden gedragen en is met elk ander kledingstuk te combineren. Het is niet voor niets een zeer geliefd item onder de modeliefhebbers. Wat denk je van van Goosecraft Aster lammy coat van schapenleer?

Net als Tom cruise met zijn ‘Top Gun’ komt ook het bomberjack terug. Deze veelzijdige jas kan je namelijk in talloze outfits combineren. Extra stoer met een jeans en T-shirt en sneakers of juist wat meer gekleed met een overhemd, polo en geklede broek. Of je dus nu meer van een urban stijl of klassiek bent: in een bomberjacks zoals deze Givenchy kom je als een baas buiten.

Zij die een makkelijk te dragen overjas verkiezen, kiezen best voor de trenchcoat, gekend om zijn vormgeving die loopt vanaf de hals tot aan knie met een riem om de heup als ceintuur en uiteraard zijn dubbele rij knopen. De pasvorm zorgt ervoor dat het hele bovenlichaam beschermt is tegen elke weersituatie, waardoor de jas dan ook graag wordt gedragen als regenjas door mannen tijdens de tussenseizoenen en het najaar. En als we één merk moeten noemen die de trenchcoat in de markt hebben gezet, is het Burberry wel. Wij kiezen echter niet voor de gekende beige variant, wel een donkerblauw exemplaar.

Laat nu de temperaturen maar zakken, wij zijn er klaar voor!

Cover: Unsplash

You May Also Like

De onmisbare accessoires voor een huwelijksfeest

Van het ene huwelijk naar het andere? Wil je piekfijn voor de dag komen, ...

Ben jij de nieuwe Bounty Hunter?

Treed in de voetsporen van ’s werelds grootste pokerspelers  Momenteel tot en met zondag ...

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...