Met dit kunstwerkje ben jij als petrolhead het echte mannetje

Hoeveel dagen in de week zijn er?

Life goals, wie heeft ze niet? Zo ook echte petrolheads die houden van wat snelheid en geen bloed maar benzine door de aderen hebben stromen. Wat hun life goals zijn? Voor de ene een (classic) Ferrari, voor de andere een Lamborghini, nog een andere heeft liever een Porsche en er zijn er ook die wat meer luxe prefereren met een Maybach of Bentley. De echte bazen hebben voor elke dag in de week een andere wagen.

Ok, echte bazen zijn we nog lang niet en of het ooit komt weten we niet maar om ons te helpen herinneren waar onze life goal ligt is dit stukje art piece welgekomen. Wat dacht je van een Car Key Frame waaraan zeven echte sleutels hangen, van een Maybach op maandag tot een classic Ferrari op zondag.

Dit kunstwerkje uit hout en koolstofvezel is gelimiteerd op 100 stuks en kost 1.199 euro. En voor wie snel is loopt er momenteel nog een actie waarvoor je dit hebbedingetje voor slechts 999 euro thuis hebt hangen. Ligt je lat voorlopig al op één supercar? Geen probleem, ook daar hebben ze bij KEVVE-INC Studios aan gedacht.

Waar te koop? Online bij de Belgische ontwerper KEVVE-INC Studios. Oh ja, de auto’s zelf zijn natuurlijk niet inbegrepen in de prijs… daar ga je zelf voor moeten zorgen…

Foto’s: KEVVE-INC Studios

You May Also Like

Huidproblemen? Dit kan CBD op de huid smeren voor je doen

Het is weer zomer, een tijd dat we met zijn allen lekker van het ...

Komt Alfa Romeo met een exclusieve limited edition supercar?

Dat gaan we samen ontdekken op 30 augustus in het Alfa Romeo museum in ...

MenStyle Weekend Tip: De TotalEnergies 24 Hours of Spa

Wij zijn er weer bij De 24 uur van Spa-Francorchamps is een jaarlijkse race ...