Zo ziet een roadtrip van NY naar Miami in een F1 eruit

Dat kan alleen een stunt zijn van Red Bull

Als er één mondiaal bedrijf niet vies is van stunts, is het Red Bull wel. Hun F1-team, dat afgelopen weekend nog een dubbel scoorde in het hol van Ferrari-leeuw, Imola, maakt zo reclame voor de aankomende GP in Miami. Hoe? Door hun Mexicaanse rijder Sergio Pérez te laten roodtrippen in een F1 van NY naar Miami.

De video begint met een telefoongesprek tussen teambaas Christian Horner en de snelle Mexicaanse gozer. In dat gesprek vertelt Horner dat de GP van Miami in ‘May’ is, maar Sergio verstaat ‘today’. Een scène waarmee niet direct een Oscar zal worden verdiend maar dat zien we door de vingers. Hier zijn de beelden.

Foto’s: Red Bull Content Pool/Chris Tedesco

You May Also Like

Ducati kondigt Lamborghini op twee wielen aan

Wat een heerlijke collab Hoe zou een Lamborghini er op twee wielen uitzien? Dat ...

Netflix dropt releasedatum Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Achter de schermen van een heroïsch F1-seizoen Netflix en Formula 1 maken bekend dat het ...

MenStyle On Tour: Quick drive Opel Astra Sports Tourer in Rüsselsheim

Even over en weer… Hoe het staat met onze ecologische voetafdruk? Mogen we deze ...