Dit is de trailer van F1 22

Inclusief de glitter & glamour van de F1

Altijd zelf al Max Verstappen, Charles Leclerc of Lewis Hamilton willen zijn? Dan zal de nieuwe F1 22 van EA en Codemasters zeker jouw interesse genieten.

Uiteraard is de nieuwe game gebaseerd op de nieuwe reglementen die dit jaar in de F1 zijn ingevoerd en die het peloton voorlopig helemaal op zijn kop zet. Wie had begin dit jaar kunnen denken dat Lewis Hamilton in zijn Mercedes gelapt wordt tijdens een GP? Wél, niemand. Toch slaagt EA en Codemasters er ook in het gevoel en rijgedrag van de nieuwe wagens levensecht weer te geven. Meer nog, in de PC-versie heb je zelfs ondersteuning voor VR-headsets van Oculus en HTC. Echter wordt het niet.

Nog nieuw in F1 22 is de Life-modus. Hier krijgen spelers ‘een proefje van de glitter en glamour van de Formule 1’ waar ze onder andere meubilair, kunst, dure kleding en andere accessoires kunnen verzamelen. Ook zijn er voor het eerst hypercars te verzamelen en uit te proberen op circuits. En het blijft nieuwe features regenen want ook het sprintraceformat wordt voor het eerst beschikbaar in een F1-game.

Verder zijn ook de AI van tegenstanders, de pitstops en formatierondes verbeterd.

F1 22 is vanaf 1 juli verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One en de PC.

You May Also Like

BMW lost teaser BMW M5 CS (Competition Sport)

Zoals het een CS hoort…krachtiger, lichter en sneller Afgelopen zomer mochten we de première ...

Goed nieuws: Nieuwe BMW 2-reeks coupé behoudt achterwielaandrijving

Een kleine 4-reeks met een kleiner kostenplaatje In tegenstelling tot de 2-reeks Gran Coupé, ...

Audi lanceert Q4 E-Tron in Genève

Dé plaats om nieuwe modellen voor te stellen Helaas voor de jongens van Febiac ...