Een Nike Air Jordan 1 met rugzakje op de hiel?

Het kan!

Een sneaker die al decennia lang hip is en blijft is de Nike Air Jordan 1. We hebben hem al zien voorbijkomen in alle maten en kleuren maar tot op de dag van vandaag nog nooit met dit hebbedingetje. Zo is de Nike Air Jordan 1 nu te koop met een rugzakje op de hiel, de Nike Air Jordan 1 Stash.

De schoen heeft de klassieke kleuren van de Nike Air Jordan 1, zijnde zwart, wit en rood. Het rugzakje met ritssluiting kan perfect dienen om je cash geld, bankkaarten, airpods of alles wat je nodig hebt die dag mee te zuilen. Indien je niet hoeft mee te sleuren kan je er ook voor kiezen de rugzak los te maken via feloranje treklipjes. Uiteraard is het unieke karakter van de schoen dan wel weg en ben je lekker mainstream.

Nog goed om weten is het materiaal waaruit deze sneaker is vervaardigd. Zo bestaat het bovenwerk uit glanzend nylon wat water- en vuilbestendig is. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken hem aan te trekken bij slecht weer of bij iets uitdagendere trektochten.

De sneaker komt uit op 3 mei 2022 en is via de site van Nike te bestellen.

Foto’s: Nike

You May Also Like

Bell & Ross lanceert trilogie met legendarische Alain Silberstein

Exclusief verkocht op Grailwatch.com Samen met de kleurrijke ontwerper Silberstein hebben Bruno Belamich & ...