Zo loop jij er deze zomer ook in eigen land hip bij

Blijf niet bij de pakken zitten…

Was je ook zo benieuwd naar de nieuwe corona-maatregelen van de Veiligheidsraad afgelopen vrijdag? Had ook jij nog een sprankeltje hoop dat er alsnog een tripje richting Ibiza, Mykonos, Dubai of Miami Beach deze zomer zat aan te komen? Wél, dan vrezen wij, net als jij, voor het ergste.

Geen nood echter, ook in ons eigen land zal de zon komende zomer meer dan genoeg schijnen. Wij selecteren dan ook voor jou een ideale outfit om te ‘shinen’ in eigen land. Burgemeester Lippens zal het niet graag horen maar zet een streepje muziek op en open die beachbar, wij zijn in aantocht!

Zonnebril
Wie zomer zegt, zegt zon en wie zon zegt kan niet naast deze essential, de zonnebril. Je vindt ze in allerlei verschillende modellen. Van de iconische Aviator zonnebril voor hem tot aan de opvallende Cat Eye zonnebril voor haar. Uiteraard verdient jouw snoet ook dit jaar een nieuw en trendy exemplaar. Wij gaan alvast voor deze Tom Ford ‘Jacob’. Het luipaard print maakt dat ook in volle zon jouw ogen ongezien de volledige omgeving kunnen scannen als een echt roofdier.

 

Pet
Vergis u niet, op een hete zomerdag zijn petten welgekomen. Of je de pet nu wilt dragen om te  joggen, tennissen, voetballen of gewoon aan de strandbar te hangen, het kan voor verkoeling zorgen én je bent zeker dat jouw strooien- of gladgeschoren pannendak niet verbrandt. En hoewel ‘The Last Dance’, Michael Jordans documentaire op Netflix, boomt, kan het stijlvoller dan een petje van de Chicago Bulls. Wij gaan alvast voor deze van Dsquared2 met logopatch.

T-shirt
Less is more. Neen, jij hoeft geen wandelend reclamebord te zijn voor grote dure designermerken. Niks mis dus met een effe witte T-shirt. Onze mening? Je kan er niet genoeg van in je kast hebben liggen. Daar onze ecologische voetafdruk jammer genoeg redelijk hoog ligt (waarvoor onze excuses) gaan we nu wel voor duurzaam materiaal. Wat dacht je van deze Filippa K T-shirt van biologisch katoen? Eender met welke broek of short je dit combineert, altijd een winner!

Sneakers

Nog iets waar je nooit genoeg van kan hebben… sneakers! Noem ons gerust saai of niet gedurfd maar ook hier gaan we voor wit zonder al te veel franjes. Heb je net je vakantiegeld getrokken terwijl je niet op vakantie kan, wil je Franse haute couture aan je tere voetjes en kan je er wel wat sollen tegenaan gooien, dan adviseren wij deze cleane sneaker van Saint Laurent. Uiteraard heb je ook een degelijke, mooie, cleane sneaker ook voor een pak minder maar weet, het zit hem in de kleine details!

 

Cover: De Bijenkorf

You May Also Like

Winactie: Profile België stunt en geeft 30 sets Uniroyal-banden gratis weg

Wiens auto kan er wel een setje nieuwe rubberen sloffen gebruiken?   Het is ...

Een verleidelijke en halfnaakte Luna Stevens tegen jouw muur? Het kan!

Scoor nog snel haar nieuwste jaarkalender Voor de pretoogjes van menig man nu al ...

boogo-ice-cream

Wanneer ijs en alcohol elkaar vinden! MenStyletest Boogo Ice Cream…

Wanneer ik zeg “Netflix, een pot roomijs en een glas alcohol”, dan beschrijf ik ...