Configureer nu jouw Alfa Romeo Giulia GTA/GTAm

Ook de prijzen zijn nu gekend…

Alfa Romeo viert zijn 110 jaar en doet dit dan ook graag samen met iedereen die houdt van Italiaanse stijl, prestaties, design en “know-how”. En hoe kan je dit beter vieren dan, in lijn met de rijke geschiedenis van Alfa Romeo, terug te gaan naar de roots en één van de grote autosportlegendes te doen herleven: de Giulia GTA. De voorstelling van de Giulia GTA en GTAm op 2 maart mocht dan ook op een ongelofelijke en quasi onmiddellijke respons te rekenen van autoliefhebbers. En of ze hiermee bij Alfa Romeo blij, fier en in extase zijn.

De nieuwe GTA, onderhuids goed voorzien met een 2.9 V6 Bi-Turbo motor met 540 pk weegt dankzij het uitgebreide gebruik van ultralichte materialen 100 kg minder dan de Giulia Quadrifoglio, wat hem de beste verhouding gewicht/vermogen in zijn klasse oplevert, oftewel een buitengewone 2,82 kg/pk. Zijn verschijning – zowel binnenin als aan de buitenkant – is een referentie naar de historiek van het merk, een perfecte weerspiegeling van het DNA van het merk: technisch meesterschap gecombineerd met uitmuntend rijplezier.

De 500 Giulia GTA en GTAm, op maat gemaakt

Voor de 500 gelukkige toekomstige eigenaars van de Giulia GTA en GTAm, wilde Alfa Romeo een Alfa Romeo een “project in het project”, aanbieden. De Giulia GTA betekent veel meer dan, alléén maar de aankoop van een wagen, het is een echte ervaring. Onnoemelijk veel energie werd besteed aan de creatie van een ideaal totaalpakket voor het exterieur en interieur, dit project moest in lijn zijn met de spirit en het karakter van het oorspronkelijk model – temeer omdat de vereisten van vandaag aan criteria moeten betantwoorden die in het verleden nauwelijks werden overwogen of zelfs beschikbaar waren. Met andere woorden, hoe kunnen we de opwinding van plaats te nemen aan het stuur van een GTA nog unieker maken? Het is mogelijk: door de een GTA te ontwerpen die gebaseerd is op persoonlijke dromen, gebouwd rond de persoon van de klant en die beantwoord aan zijn of haar persoonlijke eisen. Om die reden ontwierp Alfa Romeo een reeks op mat gemaakte oplossingen voor wat betreft het exterieur/interieur van de wagen, een uniek en authentieke ervaring ‘à la carte’.

Configureren

En zodra wij horen ‘à la carte’, willen we ook aan de slag gaan. Vanaf vandaag is dan ook een configurator beschikbaar waarop de klant alle mogelijke combinaties van de Giulia GTA en GTAm kan zien. Hoe? Klik HIER!

Verkoopproces 

Voor zij die nu hebben besloten een GTA te kopen en een exemplaar hebben gereserveerd zal er en specifiek verkoopproces worden gevolgd met een Brand Ambassador product specialist die elke klant zal opvolgen vanaf de bestelling tot de uiteindelijke levering. De aankoop is een totaal gepersonaliseerde ‘experience package’. Tot dit pakket behoren onder meer een helm van het merk Bell met gepersonaliseerde GTA afwerking, een op maat gemaakte Goodwool beschermhoes om de GTA of GTAm veilig in de garage te stallen.

Omdat je dit exclusieve speeltje ook niet graag bij de eerst beste keer naar de filistijnen rijdt, is ook een specifieke rijcursus van de Alfa Romeo Driving Academy inclusief. The GTAm wordt eveneens voorzien van een volledige Alpinestars racing outfit (kleding, handschoenen en schoenen).

Maar er is meer! Klanten kunnen opteren voor de levering van hun GTA of GTAm op één van de voor het merk iconische locaties: de Autodelta workshop in Balocco. Uniekheid en exclusiviteit zijn bepalende factoren voor elke Alfa Romeo liefhebber en voor elke car collector, vandaar…

De nieuwe Giulia GTA en Giulia GTAm starten respectievelijk vanaf 143 000 € en 147 000 € exclusief BTW voor wat betreft Europa.

 

You May Also Like

Hier is de langverwachte BMW M3 Touring

Het BMW M modellenoffensief wordt in het 50ste jubileumjaar voortgezet met de toevoeging van ...

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...

Te Koop: (Mercedes-Benz G63 AMG) MANSORY X PHILIPP PLEIN

Voor echte bazen… Noem een echte ‘bazenkar’ en je komt vaak uit bij de ...