Speeddating tijdens Corona? Dare to Date regelt het!

Het zijn moeilijke tijden voor singles…

We kunnen er niet om heen, voor zij die alleen door het leven gaan, is het best k*t. Het spannendste wat je kan meemaken is een uitje richting Delhaize of tuincentrum maar op enige fysieke affectie, naast die in het beste geval van je hond, kat, goudvis, kanarievogel…hoef je niet te rekenen met die anderhalve meter social distancing. Je zit dus vast in jouw volière en zelfs daar is vogelen uit den boze.

Niet dat Dare to Date dat laatste kan voorzien maar ze regelen wel kansen om gelijk na de Corona die ene knappe en hete stoot mee uit te vragen. Hoe? Onder de vorm van speeddating-sessies vanuit jouw luie zetel. Ze garanderen je zelfs in 82% van de sessies op een match!

82%? Ja! En als je hun drie tips nog eens doorneemt alvorens je op te tutten en je klaar maakt voor die online sessie, garanderen wij zelfs bijna 100%! Hier de tips!

Speeddating tip 1: Goed begonnen is half gewonnen

Een goede eerste indruk doet wonderen. Weet je al wat je gaat zeggen? Natuurlijk begin je met een snelle voorstelling, maar wat dan? Begint het al wat te kriebelen? Na die voorstelling breek je het ijs. You only have one shot, dus zorg ervoor dat die recht in de roos is. Deze speeddating tip toont dat je niet altijd moet grijpen naar de standaard vraag. Je zult zien, met wat toffere vraagjes aan het begin van een gesprek, ga je op het einde van de avond zéker kunnen zeggen met wie je die speciale vibe had. Daar doen we het voor! Toch? Kan je nu al niet meer wachten om deze speeddating tip uit te testen? Dat snappen we he-le-maal. ?

Speeddating tip 2: Relax, it’s fun

De kans is super groot dat jij en jouw speeddate partner er voor een gemeenschappelijk doel zullen zitten. Namelijk nieuwe mensen leren kennen waar het misschien wel mee klikt. Hopelijk toch, hihi! Dus sit back, relax, and enjoy your… euhm speeddate! Het is tenslotte een toffe avond met een gezellige babbel en een drankje, geen mondeling examen. Helemaal top, toch?

Speeddating tip 3: Stel je open

Stel je wagenwijd open voor alles wat nieuw is! Dus ook voor het speeddaten. En dat geldt ook voor jouw lichaamshouding. Ook online is lichaamshouding een belangrijke factor. Kruis je armen niet, zet je wat schuiner, comfy en met een open houding. Je lichaam vertelt meer dan je wilt. Of juist minder. ?  Eenmaal het ijs gebroken is laat je het gesprek wat op je afkomen. Wil je iets zeggen? Doe het dan! Wil je luisteren naar wat jouw date te zeggen heeft? Even goed! Een masker opzetten is zó 2019. Show your true colours! Het zijn ten slotte die kleuren waar jouw date voor zal vallen op lange termijn. Loopt het geven en nemen wat stroever in het gesprek? Smalltalk to the rescue! “Toffe bar he? Ben je hier eens eerder geweest? Hmm, de wijn is echt super lekker hier! Drink je graag wijn?” Je kent het wel. Tot het belletje weer gaat voor je volgende speeddate!

Zin om deze speeddating tips eens uit te testen in (online) real life? Check snel de vrije plaatsjes en veel succes!

Foto’s: Pexels

You May Also Like

3 voordelen van ochtendseks

Wetenschappelijk bewezen  ’s Morgens? ’s Middags? Een vieruurtje? Of gewoon ’s avonds? Uiteraard zeggen ...

Seksuologe Sara: Penetratie overschat!

Does Size Matter? De alom vertegenwoordigde stelling waar onze maatschappij zich op focust: “Does ...

Denken mannen echt om de zeven seconden aan seks?

Wat denk je zelf? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, seks… lap. Mislukt. ...