Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ziel verkopen voor een paar ‘doorgestoken-kaart-giveaways’? Hebben ze 50% van hun ‘slapende’ volgers gekocht? Ongetwijfeld zitten deze snoodaards ook tussen de accounts die wij volgen. Het verschil met zij die wel voor een puur, natuurlijk, eerlijk en account met eigen waarden gaan? Dat die laatste vol onze aandacht verdienen en dat we deze graag in de kijker zetten. Zo ook Cathy van Cranenbroek, niet alleen heeft zij een goddelijk uiterlijk, ze is minstens zo goddelijk innerlijk. Wij zochten deze bikini-addict, in Corona-tijden, even virtueel op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

Dag Cathy, voor zij die je niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Ik ben sportief, actief en ambitieus. Het liefst ben ik alle dagen actief bezig met nieuwe dingen uit te proberen! Stilzitten is in ieder geval niks voor mij! Ik tennis graag, maar heb ook met liefde en plezier gewakeboard en gevoetbald. Daarnaast ben ik erg sociaal, ik praat graag (en vaak ook veel), maar vind het ook belangrijk een luisterend oor te bieden. Tot slot misschien een iets minder goed puntje, ik kan namelijk redelijk competitief. Als ik ergens aan mee doe, wil ik altijd de beste zijn. Ik kan enorm slecht tegen mijn verlies! Oepssiiee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

En we wilden net een tennismatch voorstellen. Vertel eens, waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Momenteel ben ik laatstejaars student in Utrecht. Eind januari had ik mijn stage afgerond en momenteel ben ik nog hard aan het werk om mijn scriptie af te maken. Op de mooie zonnige dagen waar we tussendoor al van mogen genieten ga ik met mijn hondje in de bossen wandelen of buiten zonnen (en foto’s maken in mijn nieuwe bikini’s :D)

Bikini’s, een quasi zekerheid als we door jouw Instagram scrollen. Hoe belangrijk is dit voor je, social media dan?
Ik vind het leuk om foto’s te maken en daar nieuwe content rond te bedenken. Moest dit wegvallen zou ik wel het idee hebben dat ik ‘iets mis’. Voor de rest doe ik alleen samenwerking waarvan ik echt achter het merk/product sta. Ik wil geen “spamaccount” zijn maar echt een influencer die haar eigen leven (lifestyle) en waarden en normen op social media deelt. Ik hoop mensen hiermee aan te zetten tot sporten, gezond zijn, een leuke lifestyle, mooie plekjes en goede restaurants te laten zien… niet om er geld aan te verdienen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

De juiste insteek dus! Wat wil je er uiteindelijk mee bereiken?
Natuurlijk vind ik het leuk als ik veel likes krijg of dat er ineens een boost van het aantal volgers is, maar ik denk niet dat ik verder echt iets wil/kan bereiken met Instagram. Hier heb ik helaas te weinig tijd voor (misschien komt dit omdat ik de perfectionistisch wil zijn in mijn foto’s…). Daarbij heb ik helaas totaal geen kennis van editten van filmpjes en dergelijke.

Tegen wie zeg je het! Als we je binnen vijf jaar opnieuw zouden tegenkomen, waar zou je dan willen staan?
Dan zou ik graag werkzaam zijn in het familiebedrijf vanCranenbroek. Aangezien ik dit jaar (hopelijk) afstudeer moet me dit gaan lukken!

Los daarvan ben ik altijd erg veel bezig geweest met mijn gewicht. Ik probeer al 4 jaar wat kilo’s af te vallen, maar dit lukte steeds niet. Het laatste half jaar ben ik 6,5 kilo afgevallen en nu ben ik echt tevreden over mijn lichaam! Ik wil dit graag zo behouden en gezond blijven leven met veel sporten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

Keep up the good work! Nu je (daarvoor eigenlijk ook al wel) een ‘summerproof’ body hebt…welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Alle landen! Ik wel erg graag veel van de wereld zien. Of dit in een warm of koud land is maakt me niet uit. Het is voor mij wel van belang dat het een veilig land is. Ik zou niet snel naar een land gaan dat erg corrupt is, of waar de malariamug is. Helaas heb ik nogal vaak pech op vakantie en durf ik dit niet aan!

We kunnen die muggen wel snappen, zo ongestoord wat liggen spelen en bijten met een knappe jongedame, niet? Soit, wat was dan je laatste en veilige buitenlandse trip?
Vorige zomer ben ik naar Bali geweest. Hier heb ik een roadtrip gedaan met mijn vriend. Echt een prachtig land, ik ben erg blij dat ik dit heb mogen meemaken! Normaal zou ik 24 april vertrekken naar Los Angeles en Las Vegas, maar helaas is deze trip gecancelled door COVID-19.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

Das echt jammer! Maar uitstel is geen afstel! Slecht nieuws voor vrijgezellen Vlaanderen en omstreken…het woord vriend is gevallen…
Ik heb een vriend sinds 13 januari 2019. Hij help me trouwens ook erg veel met het maken van mijn foto’s! Hij doet het met liefde, maar volgens mij soms iets minder met plezier, haha! Gelukkig heb ik een open profiel waar iedereen een kijkje op kan nemen zonder dat mijn vriend mijn volgers wil goedkeuren! Haha!

Terecht! Ik zou zijn handen niet willen zien na 41.000 volgverzoekjes checken! Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Ik vind het sexy als een man echt een “stoere” man is + een tikkeltje gentleman. Een man die inziet dat een vrouw onafhankelijk is, maar dit soms gewoon even niet wil zijn is TOP! Niet teveel slappe zever. Een “macho” humor vind ik erg aantrekkelijk & een mooie kledingstijl. Ik haat beige opgerolde broeken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

Merci voor de tip, we gaan even onze kleerkast checken! Naast een beige opgerolde broek, waarmee of met welke openingszin moeten ze nooit bij u komen aankloppen?
Ik heb er zoveel gehoord dat ik ze gewoon allemaal vergeten ben. Komt misschien ook omdat ik gewoon niet zo voor de openingszinnen ben denk ik.. flauw he?

Neennee, snappen we volledig! Voor we overgaan tot de vluggertjes, wat wil je zeker nog kwijt?
Ik vind het belangrijk dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Misschien lijkt het alsof andere mensen altijd geluk hebben, maar meestal werken ze er ook erg hard voor. Als je iets wil bereiken zal je er dus hard voor moeten werken! Er is maar een enkeling waar het geluk bij komt aanwaaien! Als ik kan helpen dan doe ik dit ook graag, mijn DM deur staat altijd open! 😀

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

En die deur wordt ongetwijfeld platgelopen nu! Soit, de vluggertjes…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Iets dat ik nog nooit gedragen heb, om dat ik bang ben het vies te maken
Mijn favoriete designermerk is…Louis Vuitton, Elisabetta Franchi, Marine Serre, Guess Marciano, Off-White
Mijn favoriete stad is…Rome
Bikini of lingerie?
Bikini verslaving!!!!!
Mooi dom of lelijk slim? Gewoon lekker normaal is het beste!
Ik word helemaal wild van…Een gezellige luxe beach club met een lekker wijntje of champagne en een goede beat!
Ik voel me het meest sexy als ik…Als ik een nieuwe bikini pas die ik online heb besteld EN het past! haha
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Op de weegschaal staan & vervolgens een glas water drinken
Als ik de lotto win dan…Koop ik een vakantiehuisje + boot, zodat ik toch nog een gezellige zomer kan hebben en met de vriendengroep/familie/liefde op vakantie kan gaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

Kijk, niet alleen knap maar tegelijk ook nobel, liefdevol en zorgzaam! Smoother kunnen we niet eindigen! Bedankt voor je kostbare tijd en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt! Wij zijn fan en blijven je voor eeuwig volgen! En volgen? Via Instagram natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathy van Cranenbroek (@cathyvancranenbroek) op

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXXIII (73): Nele Eyskens

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Knapperd Sylvie Meis houdt kersttraditie in ere

Hier kijken we elk jaar reikhalzend naar uit  ‘It’s the most wonderful time of ...

Herman Brusselmans en Dennis Black Magic naaien achterwaarts in… (Interview)

Achterwaarts in de poes.. Culthelden of vrij vertaald de paradijsvogels van hun vakgebied die vertederen, ...