Vlaamse Pareltjes LXXI (71): Yinte Geyskens

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YINTE GEYSKENS (@yintegeyskens)

Vandaag is het de beurt aan de ravissante Yinte Geyskens uit Leuven. Het in het magische jaar ’98 geboren knappe verschijning liet aan onze Nederlandse vrienden van FHM weten nog graag heel veel van de wereld te willen zien en dat ze, vooralsnog, geen brandende ambitie heeft voor een gezinsleven. Wat dan wel? Reizen, shoots, een mooie carrière en vooral heel veel plezier maken in het leven. Mooi toch?

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

Cover: Instagram

You May Also Like

Bloedmooie ex-Miss Wenen heeft vertrouwen in Pfizer

“Don’t forget they make Viagra. If they can raise the dead… they can save ...

Vlaamse Pareltjes LXIII (63): Eleonore du Zoute

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...