Emilie Wauters, razendknap maar met de beide voetjes op de grond

Vandaag trekken we naar Kampenhout, in Dijleland en de Brabantse Kempen (als we Wikipedia mogen geloven toch). Eén van die 12.000 inwoners, en zeg maar gelijk de mooiste en sympathiekste van deze 12.000 is zonder twijfel de ravissante Emilie Wauters, een 22-jarige IT-girl met de looks van een fitgirl. We schotelden ze een paar vraagjes voor. Hier het relaas…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

Dag Emilie, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Deze vraag vond ik moeilijk om zelf te beantwoorden, dus heb rondvraag gedaan in mijn hechte kring.

En wat zei die hechte kring?
We kwamen op deze vijf trefwoorden uit: enthousiast, koppig, liefdevol, perfectionistisch, ambitieus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

En waar is die koppige enthousiasteling zoal mee bezig de laatste tijd?
Ik werk voltijds als IT-Consultant en ’s avonds ga ik sporten om zo in topvorm te blijven. Ik hou van gezellige bars waar je van lekkere drankjes kan genieten. Momenteel ondersteun ik ook mijn vriend bij het opstarten van een nieuw project.

Mooi! Bij deze weten de twee rijen mannen aan jouw deur terug huiswaarts kunnen keren en geen kleffe openingszinnen meer dus. Over openingszinnen gesproken, wat is zowat de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben?
De slechtste moet toch wel geweest zijn ‘deed het pijn toen je uit de hemel viel?’. Ik vind openingszinnen over het algemeen vrij cliché en overbodig.

Voilà, opnieuw een knappe dame die dit bevestigt. Wij kennen je ook als model, wat is de leukste en tofste shoot die je tot nu toe hebt gedaan?
Mijn laatste shoot was ge-wel-dig! Ik heb een namiddagje in de Lommelse Sahara doorgebracht met Gilles Claes. Hier hebben we de foto’s genomen die uiteindelijk in P-Magazine verschenen zijn. Dit was mijn eerste shoot voor een groot magazine, een unieke kans. Ik ben Gilles hiervoor heel dankbaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

Proficiat en maak tevens ook de complimenten over aan Gilles want de foto’s waren inderdaad erg knap. Iets anders, hoe belangrijk is Social Media voor je (geworden)? Wat wil je ermee bereiken?
Mijn social media is niet mijn prioriteit in het leven, maar ik vind het wel leuk dat ik een groter platform en bereik heb gecreëerd door de jaren heen. Ik houd ervan om leuke momenten te delen, maar wat voor mij zeker belangrijk blijft is dat ik steeds mijzelf kan blijven.

Met de beide voetjes op de grond dus! Maar als ze eens van de grond kunnen, naar welke landen zou jij graag eens vliegen?
In de toekomst wil ik nog meer van de wereld ontdekken. De huidige situatie heeft roet in het eten gegooid en hierdoor is de rondreis naar Indonesië uitgesteld, maar uitstel is zeker geen afstel. Mijn ‘reis-bucketlist’ is oneindig lang, maar ik kijk vooral uit naar een avontuurlijke rondreis door Tanzania, Kenya en Zuid-Afrika.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

Check! En wat was jouw laatste buitenlandse trip?
Vorig jaar ben ik naar Boa Vista geweest, een tropisch eiland dat deel uitmaakt van Kaapverdië. Er is niet veel te doen, maar soms moet je er gewoon even tussen uit. Het is een uitstekende locatie om languit aan het zwembad te liggen, genieten van lekker eten en drinken en wat strandsporten mee te volgen.

Wat wil je zeker nog kwijt?
Mijn avonturen kan je volgen via mijn Instagram account, big things coming soon!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

We zijn benieuwd! Voor we afsluiten, klaar voor wat vluggertjes?
Shoot!

Mijn favoriete designermerk is…Off White
Mijn favoriete reisbestemming is…Punta Cana, ik heb daar onvergetelijke herinneringen gemaakt.
Mijn favoriete stad is…Rome, want ik heb tenslotte Italiaanse roots 😉
Bikini of lingerie? Bikini
Ik voel me het meest sexy als ik…Mezelf kan zijn, mij goed voel in mijn lichaam
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Samen ontbijten met mijn vriend

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Wauters (@emiliewauters) op

De belangrijkste maaltijd van de dag! Bedankt voor jouw tijd en openheid en heel veel succes nog met alles wat je verder onderneemt! Uiteraard blijven we alles volgen via Instagram en zijn we reuze benieuwd wat er de komende periode nog gaat volgen!

Cover: Instagram/Zetapictures

You May Also Like

Silvana is het nieuwe BOBO-meisje

In de voetsporen van heel wat mooi en bekend volk… Noem één kledingzaak die ...

Dochter van Heidi Klum schittert als gezicht voor Fila

Zo moeder, zo dochter Ondanks het feit Heidi Klum tram 5 nadert ziet de ...

Zo viert J.Lo haar 52ste verjaardag…

Dansend en zingend op een boot! Miljoenen platen heeft ze al verkocht die Jennifer ...