Deugnietje Lisa Moerman houdt wel van een dirty kantje

Maandagen…dagen dat het soms net iets moeilijker was om uit je nest te kruipen, het weekend nog in de benen zit en je al aan het plannen bent wat je komend weekend gaat doen. Als dan ook het weer grijs, koud en nat is, kan het niet nog meer deprimerend worden. Hoogtijd dus om jullie een lichtpuntje in grijze dagen voor te stellen. Eentje die je wel energie en warmte geeft en eentje die je instant een glimlach op je gezicht tovert. Wie dan? De erg ravissante Lisa Moerman. Wij zochten deze knapperd op voor een paar vraagjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I S A (@moermanlisa) op

Stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Doorzetter, hulpvaardig, enthousiast, empatisch en koppig…dat laatste hoort zeker ook in het rijtje.

We zullen het zelf nog aanvullen met knap, sympathiek, open en model…over dat laatste, hoe lang ben je er al mee bezig en hoe is dat begonnen?
Ik ben sinds mijn 18e gestart met modellenwerk, en dat is simpelweg gekomen doordat ik (zoals velen) een lokale fotoshoot had in een hotel in Turkije. Die foto’s werden online gezet en de bal ging aan het rollen. Plots kreeg ik leuke opdrachtjes en werd zo mijn portfolio langzaam uitgebreid.

Hoe een vakantie in Turkije je leven kan veranderen zeg! Wat wil je er juist mee bereiken?
Ik doe het in de eerste plaats voor mijzelf. Ik vind het leuk om mooie foto’s te hebben. Ik ben een heel onzeker persoon en vind het leuk dat ik met mijn houding en mimiek en andere uitstraling kan geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I S A (@moermanlisa) op

Jij onzeker? Merken we niets van! Wat is de tofste shoot die je tot op de dag van vandaag mocht doen?
Ik heb nu al en aantal keren met Filip Moerman geshoot en ik moet zeggen, hij komt altijd met de leukste opdrachten af. Hij is super spontaan en is intussen een vriend van me geworden. Als ik met Filip samen werk is het altijd fun!

Filip is ook een topkerel. Waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Ik leef van dag tot dag, ik heb niet een bepaald doel voor ogen maar ik geef mezelf wel graag telkens nieuwe uitdagingen. En dan wil ik daar volledig voor gaan.

Dan zetten we in het rijtje ook nog het trefwoord ‘avontuurlijk’. Over avontuur gesproken  welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Ik ben verliefd op Spanje. Ik zou heel graag de taal onder de knie hebben en dan verhuizen naar de zon. Maar ik wil heel graag Thailand eens zien. Ik ben nieuwsgierig naar veel landen, als de zon maar aanwezig is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I S A (@moermanlisa) op

Wat was je laatste buitenlandse trip?
Een weekendje Amsterdam. Mooie stad, gezellig en veel karakter.

Ook één van onze favorieten! Hoe staat het in de liefde? 
Momenteel is er niemand in the picture, het is dan ook een drukke periode op het werk. Ik werk heel onregelmatige uren waardoor dat het moeilijk is om sociale contacten te leggen. Maar ik sta altijd open op nieuwe ontmoetingen.

Mannen, twee rijen! Maar voor ze aanschuiven voor je voeten…hoe ben je te verleiden? Wat moet de ideale man hebben?
Ik val wel op mannen met een baardje. Maar ik ben wel te vinden voor iemand die old school is. Zo wat gentleman, classy, beleefd. No bad boys for me. Daar schenk ik wel veel aandacht aan. Maar die ideale man moet ook een beetje een dirty kantje hebben.

Hmmm…een dirty kant…tijd voor wat vluggertjes dan…
Haha, en wat mag ik me erbij voorstellen?

Vooral niet nadenken en je laten leiden in het moment…
Ok…

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I S A (@moermanlisa) op

Het moment is aangebroken…

Mijn favoriete reisbestemming is…Spanje
Mijn favoriete stad is…Brugge of internationaal Amsterdam.
Bikini of lingerie? Lingerie is mijn fetisch.
Mooi dom of lelijk slim? Ik ben al niet heel slim dus : mooi en dom
?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I S A (@moermanlisa) op

Geld is voor mij…noodzakelijk maar minder belangrijk dan geluk.
Ik word helemaal wild van…mannen in uniform
Ik voel me het meest sexy als ik…net nieuwe lingerie gekocht heb
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…mijn wekker af duwen
Wat niemand gelooft is…dat ik nooit alcohol drink??‍♀️
Als ik de lotto win dan…start ik met een wereldreis
Ochtend- of avondseks? Avond

En met deze klapper gaan we eruit! Heel veel succes met alles wat je verder onderneemt, wij blijven het zeker volgen.

De foto’s uit de shoot met P-Magazine deze maand vind je exclusief HIER.

Cover: Instagram

You May Also Like

Wij vroegen Philipp Plein-model Nádia Campos de kleren van het lijf

Het was een eer toen we vorige kerst een gepersonaliseerd en gesigneerd kerstcadeautje kregen ...

Pikt Nisa Van Baelen straks het kroontje van Miss Exclusive in? (Interview)

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog doorgaan is ...

Adembenemende Doutzen Kroes blijft een zekerheid

Opnieuw schittert ze in een campagne van Hunkemöller Je kan jouw klok er op ...