Geen MIA’s, wel de cover van Vogue voor Angèle

Point made…

Hoe ze in België omgaan met wereldsterren? Vraag dat aan Angèle. Alle respect voor Pommelien Thijs maar wat ons betreft had zij pas recht op ‘Zilver’ als de MIA voor solovrouw afgelopen week werd uitgereikt. Om maar te zeggen, een wereldster als Angèle, die geen enkele van haar zeven nominaties kon ‘verzilveren’, het blijft bizar.

Lang zal ze er niet van wakker hebben gelegen want een paar dagen later prijkt de Belgische zangeres op de cover van de Franse Vogue, of zowat hét bekendste modeblad ter wereld. Daar blijft het niet bij want ook binnenin het blad vinden we erg mooie en sensuele foto’s terug. De cover liegt er niet om en titelt “Intimement Angèle”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue France (@voguefrance)

“Met haar sprankelende karakter heeft Angèle heel Frankrijk geobsedeerd”, aldus Arthur Dreyfus, die een één op één praatsessie met de knappe zangeres had en haar verder “een koningin van makkelijke toegankelijke humor, ambitieus, toch eenvoudig en heel oprecht” typeert.

Soit, wat ons betreft: F*** de MIA’s, lang leve VOGUE.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✨ANGELE 🎹 (@angele_vl)

 

You May Also Like

Dingen van stijlicoon James Dean die je niet wist

Een icoon dat 65 jaar na zijn dood nog steeds indruk maakt James Byron ...

Te Koop: jacht van Koning Albert II (1.950.000 euro)

Een koopje?  Vloeit er terug wat extra geld naar onze staatskas? We vrezen ervoor ...

Wij vieren 21 juli met alleen maar Belgische Babes

Oh Dierbaar België… Tien dagen na onze Vlaamse feestdag is het opnieuw prijs, oftewel ...