MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner!

Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ bewoording) half verwijfde kapper die in zijn skinny broek en spannende zwarte V-hals de ‘Dag Allemaal’, ‘Story’ en ‘Flair’ van A tot Z vanbuiten knalt en er perfect over meelalt terwijl de schaar de eerste pluk uit het haar rukt. En versta ons niet verkeerd, we hebben wel een paar vrienden van de andere kant en ja hoor, een beetje gay is best oké maar als de redacteurs van MenStyle in de kapperstoel zitten mag het eens wat stoerder zijn.

En wie heeft dat begrepen? Wie zorgt ervoor dat Wout Van Aert gestroomlijnd naar een Tricolore, Gele, Groene of Wereldkampioenen trui fietst? Wie zorgt ervoor dat de stilaan terugdringende haarlijn van de redactie nog heerlijk gesneden wordt om nog zonder schroom met een tien jaar jongere mooie vrouw over de aankomende rode lopers te paraderen?  Wij presenteren u Roel Melis, de dappere stoere kappergod uit Dessel en de bezieler achter Barbershop Ground Zero, sinds jaar en dag een begrip in de Barber-wereld.

Wandel door klapdeuren zijn saloon binnen en zet jezelf even in de wachtrij met een (gratis te nemen) pintje, geef de ogen de kost, hoor Johnny Cash op de achtergrond en waan jezelf in één of andere zaak op Route 66 alvorens je al dan niet uitgedunde kruin met de beste producten onder handen wordt genomen. Onze favoriet? De shampoo en wat met vers gerookte whisky-geur… top!

Een bezoekje bij Roel eindigt met een haarstijl dat past bij je persoonlijkheid. Mensen zullen je aanspreken met  “Wat zie je er goed uit.” in plaats van enkel aan je vragen “Ben je naar de kapper geweest?”. Dat is ook Eleganza International niet ontgaan. Zij selecteren internationaal de beste haar- en schoonheidssalons en namen ook Roels kindje mee op in de lijst. Meer dan terecht!

Wenst u ook eens een kapbeurt of een speciale ‘Barber Tuesdays’ mee te maken? Surf dan naar www.roelmelis.be. Doen!

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Villa Pablo Picasso aan de Côte d’Azur (27.000.000 euro)

Althans de villa waar hij ooit in de garage zijn werken maakte Een regio ...

Bang & Olufsen kondigt Beoplay EX Lime Green Atelier Editions aan

Vergeet Rode Oortjes, Life Green will it be! Bang & Olufsen kondigt met trots ...

Benoit Reist: Eilandhoppen in de Malediven

MenStyle? Dat is naast Automotive ook Lifestyle. En wat doen mannen en stiekem meelezende ...