14 maart is de mooiste dag van het jaar

Steak & Blowjob Day

Een dag die met stip genoteerd staat in onze agenda? 14 maart, oftewel dé feestdag voor elke man. Zo is het vandaag ‘Steak & Blowjob Day’, de dag waarop je eerst een lekker biefstukje naar binnen haspelt om nadien jouw vleesje te laten oppeuzelen door jouw muze.

De feestdag, exact een maand na Valentijn, werd, in 2002, uitgevonden door radio-dj Tom Birdsey aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, de plaats waar mannen nog houden van een goei dik stuk vlees in plaats van wat vegan shizzle zoals linzenpasta, kikkererwten, quinoa en groenteburgers.

En mocht vrouwlief moeilijk doen vandaag, wijs haar dan even op 14 april, dan is het, u raadt het al, ‘Cake & Cunnilingus Day’, de dag dat jouw dame op cake wordt getrakteerd en het jouw beurt is de orale verwensessie voor jouw rekening te nemen. Geven en nemen… maar vandaag is het nemen heren!

Fotos: (en dat is echt!) Freepik/Pexels

 

You May Also Like

Met deze hints laten dames zien (of horen) dat ze zin hebben

Laten we eerlijk zijn, wanneer wij, mannen, zin heeft is er weinig of geen ...

Onze huisseksuologe Sara gidst je door spannende Corona-tijden

Help, seksuele spanning in tijden van Corona We leven in vreemde tijden. We moeten ...