GGMasters Overlay Edition garandeert 5 miljoen dollar aan prijzenpot

Who’s in? 

Op 20 maart 2022 viert GGPoker de 2de verjaardag van één van haar paradepaardjes, de
GGMasters. De GGMasters zijn een verzameling van FreezeOut tornooien die dagelijks lopen met telkens een gegarandeerde prijzenpot. Het zwaartepunt ligt zoals vaak op zondag waarbij over 3 verschillende tornooien een prijzenpot van $2.000.000 wordt gegarandeerd. FreezeOuts zijn tornooien waarbij je niet opnieuw kan inkopen, je hebt dus maar één shot!

Om het 2-jarig bestaan te vieren wordt er wel een heel bijzondere FreezeOut georganiseerd op zondag 20 maart. Voor slechts $150 kan je dan meedoen aan het GGmasters Overlay Edition tornooi waarin maar liefst $5.000.000 wordt gegarandeerd. De kans is dus groot dat je voor extra value speelt wanneer er geen 33.333 spelers inschrijven. One time, baby!

GGPoker timmert al ruim 5 jaar aan de weg om een uniek pokeraanbod op de internationale markt te zetten. Op korte tijd zijn ze al het grootste platform gebleken op gebied van aantal bezoekers. Naast de vertrouwde pokerconcepten blijven ze voortdurend verrassen met nieuwe pokerspellen en series, zoals de GGMasters en nu de GGMasters Overlay Edition.

Interesse? Kijk dan snel HIER!

Cover: Freepik

You May Also Like

Een wagen importeren? Hier moet je op letten!

Je zinnen gezet op een nieuwe bolide of een blitse 2dehands? Soms kan een ...

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Met deze jassen kom jij stijlvol de winter door!

Winter = uitpakken Ok, wij zijn nog maar net uit de zwemshort en we ...