Red Lion Vincent Vanasch is de nieuwe ambassadeur van Frédérique Constant in Belgique

Ze gaan allebei voor goud

Een sport die onnoemelijk populair is geworden de laatste tien jaar is hockey. En of de prestaties van onze Red Lions en Red Panthers daar een groot deel van uitmaken. We staan dan ook voor een uitdagend jaar waarin zowel de mannen, die hun titel verdedigen, als de vrouwen een gooi gaan doen naar olympisch goud.

En voor goud gaan, dat is zoals de samenwerking die de Zwitserse horlogefabrikant Frédérique Constant voor ogen heeft en het kondigt met trots de komst van zijn nieuwe ambassadeur voor België aan: Vincent Vanasch, drie keer beste keeper ter wereld en de man die tijdens de vorige Olympische Spelen (zie video hierboven) België een delirium bezorgde. Deze hockey-god combineert zijn passie, toewijding en zoektocht naar uitmuntendheid met de horloges uit de Highlife en Manufacture collecties die hij elke dag draagt. 

Grenzeloze ambitie 

Vincent Vanasch is een rijzende ster in de hockeywereld en heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste keepers in de sport. Met talloze prijzen op zijn naam is de Belgische atleet een ware inspiratiebron voor beginnende sporters over de hele wereld. Zijn focus, vastberadenheid en mentale veerkracht hebben hem geholpen om zowel op als naast het veld te slagen en hij is vastbesloten om iets terug te doen voor de sport die hem zoveel heeft gegeven. In het bijzonder heeft hij The Wall Academy opgericht, gewijd aan het trainen van jonge keepers. 

Hockey in zijn aderen 

Vincent Vanasch werd al op jonge leeftijd ondergedompeld in hockey. Zijn vader Jean richtte de  jeugdopleiding van de Royal Evere White Star Hockey Club op, waar hij al zijn trainingen volgde en verschillende titels won (gras en indoor). Naast zijn vele prestaties in de hockeywereld is Vincent Vanasch ook een toegewijde familieman  die graag tijd doorbrengt met zijn vrouw en kinderen. Hij is een voorstander van een gezonde  levensstijl en is gepassioneerd over het promoten van fitness en welzijn bij anderen. 

Als nieuwe merkambassadeur van Frédérique Constant belichaamt Vincent Vanasch de waarden van het merk, waaronder toewijding aan uitmuntendheid, aandacht voor detail en een passie voor  innovatie.  

We zijn verheugd Vincent Vanasch te verwelkomen als een van onze Frédérique Constant  ambassadeurs“, zegt Yohan Bizy, Managing Director van Frédérique Constant Europe. “Wat onze ambassadeurs bindt is de passie die ze stoppen in wat ze doen. Vincent is een  uitzonderlijke sportman die onze waarden deelt, zowel professioneel, in zijn zoektocht naar  precisie in zijn sport, als op persoonlijk en familiaal niveau. Hij inspireert de jonge, dynamische generatie waar wij ons op richten en is de perfecte belichaming van onze Highlife en Manufacture collecties.”You May Also Like

MenStyle On Tour: Lancering en Road Test DS4 in Parijs (video)

Welkom in Hyatt Regency Chantilly, Paris Luierend aan een zwembad aan de Côte d’Azur ...

Tag Heuer x Mario Kart is luxehorloge voor echte speelvogels

Een leuke collab TAG Heuer en Nintendo komen opnieuw met twee horloges. In tegenstelling ...

Dé vechtsporten die jij onder de knie moeten krijgen?

Ok, vrouwen kunnen en willen de dag van vandaag hun eigen mannetje staan, maar ...