Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we wel passeren bij de lancering van de 6 nieuwe spirits van BelRoy. Niet getreurd, we willen toch meegeven dat ze ondertussen in de betere horecazaak te verkrijgen zijn. Het label plaatst immers steeds de betere bartender centraal en doet er alles aan om het ze naar de zin te maken. Ben Belmans en Dieter van Roy doen het goed als ze iets doen, dus lanceren ze niet 1, maar gelijk 6 nieuwe drankjes.

Wat je mag verwachten? Vodka, London Dry Gin, Rum) en drie bottle aged cocktails (Negroni – Vesper Martini – El Presidente). Het jonge, Antwerpse drankenmerk is verkrijgbaar via een nationaal netwerk van speciaalzaken en te consumeren in tal van horecazaken. Uiteraard ook in Bijou bij de heren zelf. Met hun kennis en ervaring brengen ze het ideale gamma op de markt. Niet enkel de kwaliteit is top, het is voor de bartender ook makkelijk in gebruik. De spirits zijn zo uitgebalanceerd dat ze perfect matchen bij al de typische cocktails waardoor de consument met één simpele keuze een antwoord heeft op alle wensen. Door de hoogwaardige kwaliteit van de spirits (100% puur, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en eigen productie), zijn ze ook perfect geschikt om puur te degusteren.

De bottle aged cocktails zijn een volledig afgewerkt product die het als het ware toelaat om een top-bartender in huis te halen.  De specifieke recepten zijn van de hand van Ben en Dieter naar eenzelfde kwaliteit die ze als bartender nastreven in de cocktails die ze ‘live’ maken. Zowel het distilleren als het blenden van de cocktails en de rum gebeurt door Ben en Dieter zelf om voor elke fles dezelfde kwaliteitsgarantie te kunnen afleveren.

Waarom zou je het niet doen? Proberen die handel!

You May Also Like

3 nieuwe wijnconcepten die je moet ontdekken.

Uiteraard kun je nog steeds simpelweg een wijntje gaan drinken of een flesje bestellen ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...

Porsche lanceert met Targa 4S Heritage design een verzamelobject

Voor wie een gewone Targa niet goed genoeg is… Afgelopen week lieten we je ...