Een ritje én Autopraat met ‘H4Z4RD’ (Dimitri Vegas) (Interview)

Knallen maar…

We hadden het jullie beloofd, we hadden nog iets in petto na de lancering van H4Z4RD, de knotsgekke actiefilm/komedie met Dimitri Vegas in de hoofdrol. Zo werd YouTube-held Johnny POV, wiens identiteit angstvallig verborgen wordt gehouden, na een stevig avondje uit plots wakker in de auto van H4Z4RD. Hij besloot dan maar snel een ritje te maken in de 2000 pk-sterke gepimpte en volledig gemassacreerde Lexus. Of hij het overleefde? Dat zie je hier.

Niet alleen Johnny POV mocht proeven van H4Z4RD, ook die andere YouTube-held, vriend en videomaker Jonas Van Gestel had wat leuks in petto. Nadat hij in select gezelschap al de avant-avant-avant-première mocht meeritsen, kroop hij samen met hoofdrolspeler en bekende DJ-broer Dimitri Vegas in de wagen voor een volgende aflevering van Autopraat.

Een gezellig onderonsje over auto’s, films, baby’s en zowaar een Opel Corsa. Benieuwd? Dat zie je hieronder!

You May Also Like

Interview met upcoming influencer Alex Verstappen

Hoi Alexander, stel jezelf eens kort voor Ik ben Alexander ( Alex voor de ...

SQ8…Audi’s paradepaardje met drie turbo’s

U leest het goed…drie turbo’s!  Wie de Audi Q8 net niet genoeg vond kan ...

Ook BMW X7 gaat door de Alpina-mallemolen

Zotter moet het niet worden… XB7, de krachtigste en zwaarste variant bij Alpina is ...