H4Z4RD, de film met Dimitri Vegas mag je niet missen (video)

En ook Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank ‘Ferry Bouman’ Lammers

Zin in een flitsende film? Dan kan je vanaf 20 juli in de bioscoop terecht voor H4Z4RD, een blitse actiefilm met Dimitri Vegas, de helft van de DJ broers Dimiti Vegas & Like Mike, Slimste Mens jurylid Jennifer Heylen en Frank Lammers, die we ook nog kennen uit Undercover, in een glansrol.

Het verhaal:
Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

En er is meer maar daar kunnen we voorlopig nog niet teveel over vertellen. Hou ons verder in de gaten en wie weet vind je ons nog wel eens terug achter het stuur van de wagen van Noah Hazard… het zou zo maar eens kunnen.

You May Also Like

De modetrends voor jouw woonkamer van 2020

Heb je plannen om je woonkamer opnieuw in te richten? Er zijn elk jaar ...

Warner Bros lost onverwacht nieuwe beelden van The Batman

Een extra kerstcadeautje Voor wie vol ongeduld zit te wachten op The Batman hebben ...

Hier zijn de eerste beelden van Netflix-hit Sky Rojo 2 (video)

Met adrenaline, actie en latin-pulp als rode draad Netflix heeft de trailer vrijgegeven van ...