Met deze scooter ben jij de baas van het golfterrein

Dit genereert meer aandacht dan een hole-in-one

Sla je wel eens een balletje? En heb je het gehad met een ‘ordinair’ golfkarretje waarmee ze ook op de dijk in Knokke-Le-Zoute scheuren? Wél, dan hebben wij iets gevonden waarmee jij het mannetje, of zeg zelfs maar baas, van het golfterrein wordt.

Zo hebben de kerels van Finn Scooter een leuk hebbedingetje ontwikkeld, de golfmotor. Vlotter van hole 1 tot 18 ga je niet geraken. En zoals het hoort op een golfterrein heeft deze golfmotor een volledige elektrische aandrijving. Sporen ploegen ‘on the green’ en wheelies trekken ‘on the fairway’ zijn er dus niet bij.

Oh ja… ook op deze scooters is een ‘kraagje’ verplicht.

You May Also Like

Dit is de nieuwe Range Rover Sport

Imposant Na de lancering van de nieuwe Range Rover was het wachten op zijn sportievere ...

Waar vakantiegangers op kunnen letten bij het boeken van een huurauto

In 2022 liggen de kosten voor huurauto’s tot wel 100% hoger dan voor de ...

MenStyle Road Test: BMW i4 M50

Wie zegt dat een elektrische BMW geen M kan zijn? BMW is klaar voor ...