Netflix kondigt spin-off Undercover aan

Ferry…

Voor de fans van Ferry Bouman is er goed nieuws. Zo kondigt Netflix een spin-off van Undercover aan, de Vlaams-Nederlandse reeks over undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) en drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers). In deze spin-off duiken we in het verleden van de drugsbaas Ferry en zullen we bekende én nieuwe gezichten te zien krijgen.

Zo komen we te weten hoe Ferry zich van kleine garnaal opwerkt tot één van de grootste drugsbazen in Nederlands Brabant. De serie speelt zich af na de periode die reeds verfilmd werd als ‘Ferry’, daar waar onze drugsbaron voor het eerst ook in aanraking kwam met zijn bijslaapje Daniëlle, gespeeld door Elise Schaap.

Wanneer we de spin-off mogen verwachten? Dat is nog koffiedik kijken. Aan het enthousiasme van hoofdrolspeler Frank Lammers zal het niet liggen. “Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd, ik ben zelf dan ook erg hoe Ferry Ferry is geworden… en het is een heerlijke manier om jong te blijven”, aldus de hoofdrolspeler.

You May Also Like

Netflix-film ex-topvoetballer Roberto Baggio op komst

Jeugdsentiment… We schrijven 1994 toen wij als 12-jarige alle matchen voor de buis van ...

Netflix dropt binnenkort docu rond The Notorious B.I.G.

Met niet vertoonde beelden van Biggie… The Notorious B.I.G, Biggie Smalls of gewoon Christopher Wallace is ...