Dit is de eerste…euh, opvallende Bugatti Chiron Super Sport

Minstens 3,2 miljoen euro… exclusief taksen

Net iets minder snel dan de Chiron Super Sport 300+, een verwijzing naar het doorbreken van de barrière van 300 mph, omgerekend zo’n 490 km/u, is er nu de Chiron Super Sport. Die moet het met een topsnelheid van ‘slechts’ 450 km/u stellen.

De superbolide werd vorig jaar al voorgesteld maar het was wachten tot nu voor het eerste exemplaar kon afgeleverd worden aan de gelukkige eigenaar. Wie dat is blijft geheim maar de kans dat je er een clown mee ziet rondrijden is reëel als je de toch ietwat ‘speciale’ lakcombinatie ziet.

De basiskleur van de Bugatti is lichtblauw maar daar was volgens de nieuwbakken eigenaar niet   genoeg en hij liet er een knaloranje striping overheen schilderen. En alsof dat nog niet genoeg was, koos hij ook voor andere opvallende oranje accenten zoals velgen, het interieur en het cijfer 38 op de grille. Het verhaal achter die 38? Daar hebben we het raden naar al zal het ons niet verbazen mocht het toch een Nederlander zijn.

Kostprijs? Minstens 3,2 miljoen euro zonder taksen.

You May Also Like

Deze Nike’s in Gulf-kleuren zijn het hebbedingetje voor racefanaten

Toch geen officiële collab… Jammer dat Porsche, Gulf en Nike er samen niet zijn ...

Bij deze ‘retro’ Aston Martin V12 Speedster krijg je een helm bij

En dat is nodig ook… Het zit ‘em in de details. Daar waar de V12 ...

Het dak gaat eraf: Bugatti Mistral

En helaas nu al uitverkocht  Het dak gaat eraf bij Bugatti en ze lanceren ...