Twee opportunisten kunnen cashen als Union kampioen wordt

Inzet 50 euro…

Alsof ze geld teveel hadden. Wie in juli vorig jaar zou voorspeld hebben dat promovendus Union Sint-Gillis te titel zou kunnen pakken, werd meteen ver weggestoken. Het is dus met een quasi zekerheid van verlies van 100 euro dat twee opportunisten inzetten op een kampioenstitel voor de Brusselse club die voor het eerst sinds 1973 opnieuw op het hoogste niveau actief is in het Belgische voetbal.

Vandaag gaat de Brusselse club met twee punten voorsprong op Club Brugge én een match tegen Standard voor de boeg terug de wei in de voorlaatste speeldag alvorens de Play-offs van start gaan.

Twee opportunistische mannen kunnen volgens Voetbalflitsen.be nu zo’n 25.050 cashen daar de notering voor de start van de competitie stond met een notering van 1 op 501. De bookmakers hebben de twee ondertussen een nieuw voorstel gedaan, zijnde 5010 euro nu al uit te cashen, iets wat de twee direct weigerden. Een risico als je ziet dat Union de laatste weken wel wat titelstress kent en wat met de punten is beginnen morsen terwijl de grootste tegenkandidaat, Club Brugge, in een flitsende periode zit.

Een goeie zet? Binnen enkele weken het verdict…

Cover: Instagram Union Sint-Gillis 

You May Also Like

Valtteri Bottas neemt zijn nieuw scheurijzer in ontvangst

Een Mercedes-AMG ONE Een van de 275 Mercedes-AMG’s die van de band rollen of ...

Amateurvoetbal trapt seizoen feestelijk af tijdens ‘Beginning of the Season’

Eentje recht in de winkelhaak… EOTS (End of the Season), de awarduitreiking voor voetballers ...

Willkommen in Düsseldorf, gaststad van het EK voetbal in 2024

Helaas, althans voorlopig toch, niet voor onze Belgen… Düsseldorf is een van de gaststeden ...