Twee opportunisten kunnen cashen als Union kampioen wordt

Inzet 50 euro…

Alsof ze geld teveel hadden. Wie in juli vorig jaar zou voorspeld hebben dat promovendus Union Sint-Gillis te titel zou kunnen pakken, werd meteen ver weggestoken. Het is dus met een quasi zekerheid van verlies van 100 euro dat twee opportunisten inzetten op een kampioenstitel voor de Brusselse club die voor het eerst sinds 1973 opnieuw op het hoogste niveau actief is in het Belgische voetbal.

Vandaag gaat de Brusselse club met twee punten voorsprong op Club Brugge én een match tegen Standard voor de boeg terug de wei in de voorlaatste speeldag alvorens de Play-offs van start gaan.

Twee opportunistische mannen kunnen volgens Voetbalflitsen.be nu zo’n 25.050 cashen daar de notering voor de start van de competitie stond met een notering van 1 op 501. De bookmakers hebben de twee ondertussen een nieuw voorstel gedaan, zijnde 5010 euro nu al uit te cashen, iets wat de twee direct weigerden. Een risico als je ziet dat Union de laatste weken wel wat titelstress kent en wat met de punten is beginnen morsen terwijl de grootste tegenkandidaat, Club Brugge, in een flitsende periode zit.

Een goeie zet? Binnen enkele weken het verdict…

Cover: Instagram Union Sint-Gillis 

You May Also Like

Max Verstappen krijgt geen Mercedes-AMG GT wegens ‘niet ervaren genoeg’

Lewis lacht wel even in zijn vuistje… Wat als je Max Verstappen heet en ...

Zwemmen en muziek luisteren? Dan is de OpenSwim Pro van Shokz het mannetje

Dé draadloze multisporthoofdtelefoon met MP3-opslag én Bluetoothfunctie De zomer komt eraan en dat betekent ...