Wij zetten Rani in een Lamborghini

‘Welcome to Rani’s World’, dat kopten we iets meer dan een jaar geleden toen we Rani Van Droogenbroeck uit Brasschaat even spraken en het gesprek over koetjes en kalfjes graag met jullie deelden. Vandaag gaat het niet over koetjes en kalfjes, wel over paardjes, althans de kracht van die paardjes. Zo zette ze zichzelf even in een dikke Lambo en deelde ze graag hier even haar mening.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

Voor we het gaspedaal indrukken, hoe is het ondertussen met u?
Hoi, Met mij gaat alles goed! Ik werk fulltime (nog steeds) aan de haven van Antwerpen in de vaste vroege shift. Nadien run ik mijn eigen schoonheidssalon. Daarnaast hou ik me nog bezig met mijn passie, en dat is Influencer zijn op Instagram. Zo maak ik promotie voor bedrijven. Ik hou het graag exclusief. Dus werk alleen met merken samen die mij echt een meerwaarde geven.

Ondertussen ook met auto’s zien we…
Ik heb een enorme passie voor auto’s. Hoe sneller hoe liever ik het heb! Mijn grootste droom is hier dan ook in uit te blinken, zoals @supercarblondie! Ze is een echt voorbeeld! Zelf heb ik al verschillende car rally’s mee gedaan met @limitless_car_experiences, ook ben ik al Influencer voor zo’n rally geweest. Toen mocht ik ook mee driften. Ik ben zeker niet bang van snelheden! Zoals ik al zei, hoe sneller hoe liever! Hoe meer pk hoe beter!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

En nu zit je achter het stuur van een wel heel speciale bolide…
Ik heb de kans dankzij @carmatics1 gekregen om de Lamborghini SVJ van @sassiepersian (van The Sky is the Limit) te gaan promoten! De SVJ Roadster kan maar met één woord worden beschreven: ongeëvenaard. Geproduceerd in een oplage van slechts 800 stuks, is het meest iconische model van de Aventador-familie – met zijn aerodynamische lijnen die door de lucht snijden en het adembenemende ontwerp – een fraaie uitdrukking van verfijnde Italiaanse smaak en Italiaans vakmanschap. Dus ja, ik vind het een enorme ervaring! Hem gewoon al eens zien en horen gaf me al een hele kick! Er dan nog leuke reels en foto’s mee mogen maken maakt het volledig af! Ja dat is toch een dag die ik nooit meer zou vergeten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

Mooi! Voor we gaan… nog snel even een vluggertje? 

Lamborghini of Ferrari? LAMBORGHINI
Hamilton of Verstappen? Verstappen
SUV of sportwagen? SPORTWAGENS
Mijn ultieme dreamcar is… HGP LAMBORGHINI URUS
Waar ik helemaal wild van word is…Mijne vent!
Een mooie man in een Dacia of een lelijke man in een Lambo?
Liefst een lelijke man in de Lamborghini, ik ga toch sowieso helemaal in de ban zijn van de auto en niet van de vent, want ik ben totally in love met mijn babie!

Kijk, dat is mooi! En nu GAS EROP! 

You May Also Like

De nieuwe Candela C-8 is een Polestar op water

Elektrisch ‘speedboat-varen’ De nieuwe Candela C-8 ‘powered by Polestar’ is het eerste product van ...

AirCar maakt geslaagde testvlucht van 35 minuten

Gedaan met aanschuiven op de E34/E313 De toekomst lacht ons toe als we de ...

Zusjes Stevens genieten volop van vakantie

En wij? Wij genieten mee! Wie een beetje Instagram volgt, kent ongetwijfeld de zusjes Stevens. ...