Voor de snelle beslissers: The Day Before Tomorrow bijna uitverkocht

Wie scoort nog net die laatste 1.000 tickets voor deze jubileum-editie?

Het bekende open-air festival The Day Before Tomorrow blaast binnen een kleine drie weken tien kaarsen uit. Dat vieren ze in stijl in het Park van Brasschaat. Niet alleen met headliners als Ronnie Flex, Average Rob en Dikke, maar ook met een forse uitbreiding van het festivalterrein tot maar liefst 18.000 bezoekers. De VIP-stage is inmiddels helemaal uitverkocht, maar ook de regular tickets vliegen de deur uit. Zo zijn er nog slechts 1.000 tickets beschikbaar. Verkoopt TDBT net als vorig jaar helemaal uit? Daar ziet het wel naar uit…

Het festival viert dit jaar een heus jubileum. Hoog tijd dus voor uitbreiding, zeker na de laatste twee uitverkochte edities. TDBT maakt deze zomer plaats voor nog eens 3.000 extra bezoekers, wat de totale capaciteit op 18.000 brengt. Het festivalterrein en de VIP werden stevig uitgebreid. Een nieuw podium moet er bovendien voor zorgen dat iedereen op elk moment geëntertaind blijft.

Ook dit jaar vliegen de tickets dus de deur uit. En dat is geen verrassing, want er staat traditiegetrouw veel schoon volk op de podia van TDBT. Onder meer niemand minder dan Ronnie Flex, de Rotterdamse rapper die al enkele jaren in de hitlijsten staat met nummers zoals ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’ en ‘Blijf bij Mij’, is dit jaar headliner op de main stage. Maar ook house- en technofans komen ruimschoots aan hun trekken, met internationale namen als Emanuel Satie en Themba, en Belgische toppers als Nico Morano, Yves Deruyter, Maxim Lany … Ook elders in het park valt van alles te beleven. Denk maar aan de ChitChat Stage, Silent Disco of de verschillende activaties van de vele sponsors.

Wij zijn er klaar voor… jullie ook? Meer info, timetables en de laatste tickets scoor je hier! En voor zij die nog overtuigd moeten worden, hier is de aftermovie van vorig jaar.

 

You May Also Like

NETSKY en vrienden palmen golfterrein in: “Tuinfeestje op festivalschaal”

Golfclub Drie Eycken steunt UZA Foundation met groot festival. Netsky, Average Rob en oa ...

Dit zijn de fitnesstrends voor 2022

Attitudes, trends en prioriteiten in de fitnesswereld blijven verschuiven Iedereen prioriteit geeft aan zijn ...

Maak je auto winterklaar met deze vijf tips

Koning Winter komt piepen Zij die vanmorgen opstonden en de wagen niet in de ...