The Day Before Tomorrow breidt fors uit voor 10de verjaardag

En viert met headliners Ronnie Flex, Average Rob ft Omdat Het Kan Soundsystem en Christian D.

Het bekende open-air festival The Day Before Tomorrow blaast dit jaar tien kaarsjes uit (een uitgestelde corona-editie niet meegerekend). En dat vieren ze in stijl op 26 augustus, in het Park van Brasschaat. Niet alleen met headliners als Ronnie Flex, Average Rob en Christian D, maar ook met een forse uitbreiding van het festivalterrein tot maar liefst 18.000 bezoekers. Stevent TDBT ook deze zomer, voor de derde keer in rij, af op een uitverkocht festival?

Het festival viert dit jaar een heus jubileum. Hoog tijd dus voor een uitbreiding, zeker na de laatste twee uitverkochte edities. TDBT maakt deze zomer plaats voor nog eens 3.000 extra bezoekers, wat de totale capaciteit op 18.000 brengt. Het festivalterrein en de VIP werden stevig uitgebreid. En een nieuw podium moet ervoor zorgen dat iedereen op elk moment geëntertaind blijft.

Ook dit jaar vliegen de tickets weer de deur uit. En dat is geen verrassing, want er staat traditiegetrouw veel schoon volk op het podium. Niemand minder dan Ronnie Flex, de Rotterdamse rapper die al enkele jaren in de hitlijsten staat met nummers zoals ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’ en ‘Blijf bij Mij’, is dit jaar headliner op de main stage. Maar ook house- en technofans komen ruimschoots aan hun trekken, met internationale namen als Emanuel Satie en Themba, en Belgische toppers als Nico Morano, Yves Deruyter, Maxim Lany … Ook elders in het park valt van alles te beleven. Denk maar aan de ChitChat Stage, Silent Disco of de verschillende activaties van de vele sponsors.

You May Also Like

Citytrip-tip: Moët & Chandonbar in Londen

Santé Moët & Chandon opent vandaag zijn grootste stand-alone champagnebar in Europa in Harrods, ...

Welke wijn slurp je best bij een overheerlijke zilte mossel?

Het mosselseizoen is begonnen  Als er iets is waar we elk jaar naar uitkijken, ...

MenStyle On Tour: Pré-Autosalon BMW in Wijndomein Valke Vleug

Freude am Fahren De sympathieke dames en heren weten hoe ze journalisten in de ...