Ticketverkoop Kamping Kitsch Club: ‘You Never Woke Alone’ start op 1 maart

YOU NEVER WOKE ALONE

Kamping Kitsch Club, het grootste pretpark voor volwassenen van de Lage Landen dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 19 augustus, start op 1 maart 2023 met de ticketverkoop. Inkomprijzen zijn er al vanaf 19 euro. Het advies van de organisatie na de vorige uitverkochte edities is ‘wees op tijd of wees te laat’. En wees vooral niet woke. Het thema dit jaar: YOU NEVER WOKE ALONE.

De ticketverkoop van Kamping Kitsch Club start op 1 maart om 12u ’s middags en zal bestaan uit verschillende waves (ticketswijfs). Hoe langer de bezoeker wacht met kopen, hoe meer geld hij zal moeten neertellen. Beginnen doet Kamping Kitsch Club dan ook erg schappelijk: aan 19 euro. Dat is niet alleen spotgoedkoop, dat is ook dezelfde prijs als vorig jaar. Inflatie, welke inflatie?

Het recept van het festival blijft onveranderd: “Kunnen zijn wie je echt bent.” Ook de muziek is als vanouds, om schoonmoeders een hartaanval te bezorgen. Een arsenaal toppers en floppers zoals Tanja Dexters (als ze die dag geen rijverbod heeft), Marc Coucke, Mr. Spaghetti (die van Samson), Virtual Zone en, last but not least, De Snollebollekes. De volledige affiche maken we bekend op 1 mei.

Thema dit jaar is anti-woke met als tagline “YOU NEVER WOKE ALONE.” Zonder de juiste schrijfwijze, maar met drukletters. Laat de eerste belerende vingertjes maar komen, Kamping Kitsch Club heeft altijd en overal de dikste middenvinger klaar.

En omdat toppers van artiesten toppers van podia verdienen, pakt Kamping Kitsch Club dit jaar uit met verschillende nieuwe stages. Hoe die er gaan uitzien, houden we nog geheim. (Onze tekenaars moeten nog in gang schieten) Wel kunnen we zeggen dat “beleving” centraal zal staan. Zo zijn we meteen ook mee met hét modewoord van de laatste vijf jaar.

U hoort het goed: veel meer willen we niet verklappen aan onze 25.000 festivalbezoekers. We lossen alleen nog dat ook dit jaar een talentenjacht zal plaatsvinden onder de deskundige leiding van radio-dj Peter Van Praag, die eigenhandig zal zoeken naar The Voice of Kamping Kitsch Club. En beleving natuurlijk. Vééél beleving.

Game, slet, match. (Sorry, wokers. It’s only the beginning)

Praktisch: 
Kamping Kitsch Club, zaterdag 19 augustus 2023, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets vanaf 19 euro, exclusief servicekosten. www.kampingkitschclub.be

You May Also Like

Niet te missen festival! The Day Before Tomorrow…

Nog niets te doen donderdag en goesting om alvast je beentjes al op te ...

Kamping Kitsch Club fotodump Part II: De Hot Chicks + AFTERMOVIE

Omdat we er niet genoeg van krijgen… Onze eerste reeks van 600 foto’s van onze ...