MenStyle On Tour: Kamping Kitsch Club 2022, alle foto’s (700 stuks)

U was weer geweldig! 

Alle opblaasbare genotknotsen, tieten, fluoroze kostuums, valse snorren, witte sokken, sandalen, gouden kettingen,… , ze kunnen weer de kast in tot volgend jaar want zaterdagavond rond middernacht viel het in warme pils doordrenkte doek over Kampisch Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux dat met zijn 25.500 knotsgekke feestvierders de festivalweide aan de Lange Munte in Kortrijk helemaal uitverkocht.

Hoogtepunten? Kabouter Plop die de weide deed op en neer gaan als een opblaasbare tiet, onze eigen redacteur die op de ‘Mijn Stage‘ het ja-woord gaf, honderden heerlijke, marginale, geile en vol-deugnieterij-stekende wulpse en naakte dames, DJ Frank, Yves Deryuter, Kobe Ilsen en Viktor Verhulst, Ronny Retro, Jebroer, Average Rob, Mark With a K,… teveel om op te noemen.

En naar jaarlijkse gewoonte vind je hier de grootste fotoreportage van het meest waanzinnige festival ter wereld. En heb je iemand bekend gespot? Sharen mag… of beter… MOET! Met dank aan onze crew ter plaatse: Antoine Bomon Photography, Mister C. en Hans Lenvain.

You May Also Like

MenStyle op Kamping Kitsch: U WAS F$CKING NSFW GEWELDIG! (KK's Grootste Fotoreeks Deel I)

Ook wij werden geconfronteerd met erg ongewenst gedrag! Gelukkig hebben wij foto’s van al ...

Dit waren de stoerste of heetste Insta 'Acid Cowboys' op We Can Dance! (foto's)

Het influenceer-feestje van het jaar! Zien en gezien worden in een ongekende sfeer op ...