MenStyle On Tour: Kamping Kitsch Club 2022, alle foto’s (700 stuks)

U was weer geweldig! 

Alle opblaasbare genotknotsen, tieten, fluoroze kostuums, valse snorren, witte sokken, sandalen, gouden kettingen,… , ze kunnen weer de kast in tot volgend jaar want zaterdagavond rond middernacht viel het in warme pils doordrenkte doek over Kampisch Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux dat met zijn 25.500 knotsgekke feestvierders de festivalweide aan de Lange Munte in Kortrijk helemaal uitverkocht.

Hoogtepunten? Kabouter Plop die de weide deed op en neer gaan als een opblaasbare tiet, onze eigen redacteur die op de ‘Mijn Stage‘ het ja-woord gaf, honderden heerlijke, marginale, geile en vol-deugnieterij-stekende wulpse en naakte dames, DJ Frank, Yves Deryuter, Kobe Ilsen en Viktor Verhulst, Ronny Retro, Jebroer, Average Rob, Mark With a K,… teveel om op te noemen.

En naar jaarlijkse gewoonte vind je hier de grootste fotoreportage van het meest waanzinnige festival ter wereld. En heb je iemand bekend gespot? Sharen mag… of beter… MOET! Met dank aan onze crew ter plaatse: Antoine Bomon Photography, Mister C. en Hans Lenvain.

You May Also Like

Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op ...

MenStyle On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Kamping Kitsch Club fotodump Part II: De Hot Chicks + AFTERMOVIE

Omdat we er niet genoeg van krijgen… Onze eerste reeks van 600 foto’s van onze ...