Wout Van Aert en Max Verstappen duelleren om snelste pitstop

Red Bull kom weer met een spectaculair promofilmpje 

In aanloop van de GP van België in Spa-Francorchamps pakt Red Bull uit met een spectaculair promofilmpje. Protagonisten van dienst? Max Verstappen, uiteraard, maar ook Wout Van Art, Thierry Neuville en Guillaume de Mevius.

Het verhaal? Max Verstappen die zich in een simulator aan het voorbereiden is voor de GP van Spa en andere Red Bull helden tegenkomt. Met Wout Van Aert duelleert hij om de snelste pitstop. Wout doet het op zijn fiets in 2,4 seconden. Maar hoe doet Max het?

Max zelf was ook enthousiast over de locatie. Het off-roadgedeelte is gefilmd in Lommel, niet zo ver van waar Max als kind opgroeide. Wie ook enthousiast was, was de beste renner van het moment, Wout Van Aert. “Zwaaien naar Max Verstappen terwijl hij me in zijn RB7-wagen passeert, stond wel op mijn bucket list.”, liet hij nog weten.

Foto’s: Red Bull Content Pool

You May Also Like

Met deze Brabus P 900 Rocket Edition ben jij het alfamannetje

Slechts tien exemplaren beschikbaar  De Duitse tuner Brabus, vooral gekend voor het pimpen van Mercedes-AMG’s ...

Next level: Bentley Continental GT W12 Speed

What’s in the name Een kleine drie jaar na zijn lancering mag de Bentley Continental ...

Netflix onthult docureeks ‘Schumacher’

In de slipstream van ‘Drive to Survive’ F1-fans met een Netflix-account kunnen weer smullen. ...