Wout Van Aert en Max Verstappen duelleren om snelste pitstop

Red Bull kom weer met een spectaculair promofilmpje 

In aanloop van de GP van België in Spa-Francorchamps pakt Red Bull uit met een spectaculair promofilmpje. Protagonisten van dienst? Max Verstappen, uiteraard, maar ook Wout Van Art, Thierry Neuville en Guillaume de Mevius.

Het verhaal? Max Verstappen die zich in een simulator aan het voorbereiden is voor de GP van Spa en andere Red Bull helden tegenkomt. Met Wout Van Aert duelleert hij om de snelste pitstop. Wout doet het op zijn fiets in 2,4 seconden. Maar hoe doet Max het?

Max zelf was ook enthousiast over de locatie. Het off-roadgedeelte is gefilmd in Lommel, niet zo ver van waar Max als kind opgroeide. Wie ook enthousiast was, was de beste renner van het moment, Wout Van Aert. “Zwaaien naar Max Verstappen terwijl hij me in zijn RB7-wagen passeert, stond wel op mijn bucket list.”, liet hij nog weten.

Foto’s: Red Bull Content Pool

You May Also Like

Nieuwe Subaru BRZ komt (helaas) niet naar Europa

Of toch wel? De leukste Subaru waarmee wij tot hiertoe gereden hebben? Ongetwijfeld de ...

MenStyle On Tour: Slip- & Driftcursus bij BMW

Veiligheid boven alles… Wij denken wel overweg te kunnen met onze rechtervoet. Maar is ...

Met deze e-bike haal jij een betaalbare Porsche in huis

Betaalbaar is natuurlijk relatief… Dat Porsche meer is dan een automerk wisten we al ...