MenStyle Real Estate: Toer doorheen duurste appartement ter wereld (video)

In New York op 432 meter hoogte

Iemand nog wat centjes over? Zo is de ‘Central Park Tower Penthouse’, volgens Graham Stephan, makelaar, YouTuber en vastgoedinvesteerder, het duurste huis ter wereld en staat het nu te koop.

Deze penthouse bestaat uit de bovenste drie verdiepingen van de Central Park Tower op Billionaires’ Row. Het heeft een woonoppervlak van 1630 m² en een terras van 133 m². Een terras waar je het meest waanzinnige zicht van heel New York hebt.

In die 1630 m² zit een erg ruime living, eetkamer, observatorium, bibliotheek, media-, recreatie- en fitnessruimte, een keuken waar sterrenchefs alleen maar van kunnen dromen, zeven slaapkamers, kleedkamers, badkamers en een balzaal ter grootte van een basketbalveld.

Ook inbegrepen in het pand maar wel te delen met de andere ongetwijfeld welgestelde medebewoners van de Central Park Tower een privé-restaurant op de 100e verdieping, die alleen bedoeld is voor de bewoners van het gebouw, zwembaden, een fitnesscentrum, een spa, een filmzaal, kinderspeelruimte en een business-centrum.

Het penthouse zit in portefeuille bij Serhant voor een prijs van maar liefst 250 miljoen dollar. En dan spreken we nog niet over verzekeringen, onderhoud en ’torenhoge’ gemeenschappelijke kosten.

You May Also Like

John Cooper Works GP gaat elektrisch

Het wonderlijke kindje geboren uit een Mini Cooper SE en John Cooper Works GP   ...

Zo loop jij er deze zomer ook in eigen land hip bij

Blijf niet bij de pakken zitten… Was je ook zo benieuwd naar de nieuwe ...

Moët & Chandon verlicht de kerstboom op de Brusselse Grote Markt

Een sprankelend einde van het jaar  Moët & Chandon zet een traditie voort die ...