RAUW zet jouw hebbedingetje in een heerlijk mooi houten jasje

Bamboe, ebben, Palissander, walnoot, wengé of zebrano

Vergeet gewone hoesjes, wie wilt uitpakken met zijn nieuwe iPhone, MacBook, iPad, AirPods of andere bureau-gerelateerde zaken kan terecht bij RAUW, een Nederlands bedrijf uit Rotterdam dat van hun passie een enorme uitdaging heeft gemaakt. En of deze uitdaging gelukt is.

Zo verfraaien ze uw iPhone, MacBook, iPad, AirPods met een filterdunne op maat gemaakte laag echt hout. Van het selecteren van de juiste houtsoorten, tot het snijden en schuren elke stap van het productieproces draait om uiterste precisie met als doel een prachtig eindproduct.

En het gaat verder dan dit. Zo kan je jouw toestel nog unieker maken met een eigen gravure. Denk hierbij aan uw initialen of bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd? Kijk dan maar snel HIER.

You May Also Like

Vier gloednieuwe activiteiten voor op je Dubai to-do list

Madame Tussauds, Ain Dubai, Deep Dive Dubai & Museum of the Future Naast de ...

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Eindelijk! De nieuwe Porsche Turbo S

En nu centjes tellen… Wij zijn nog niet bekomen van onze longdrive met de ...