RAUW zet jouw hebbedingetje in een heerlijk mooi houten jasje

Bamboe, ebben, Palissander, walnoot, wengé of zebrano

Vergeet gewone hoesjes, wie wilt uitpakken met zijn nieuwe iPhone, MacBook, iPad, AirPods of andere bureau-gerelateerde zaken kan terecht bij RAUW, een Nederlands bedrijf uit Rotterdam dat van hun passie een enorme uitdaging heeft gemaakt. En of deze uitdaging gelukt is.

Zo verfraaien ze uw iPhone, MacBook, iPad, AirPods met een filterdunne op maat gemaakte laag echt hout. Van het selecteren van de juiste houtsoorten, tot het snijden en schuren elke stap van het productieproces draait om uiterste precisie met als doel een prachtig eindproduct.

En het gaat verder dan dit. Zo kan je jouw toestel nog unieker maken met een eigen gravure. Denk hierbij aan uw initialen of bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd? Kijk dan maar snel HIER.

You May Also Like

Citytrip-tip: Moët & Chandonbar in Londen

Santé Moët & Chandon opent vandaag zijn grootste stand-alone champagnebar in Europa in Harrods, ...

Zo ontstond de bliksemsnelle Alfa Romeo GTA(m)

Een beestje!  Aan het einde van een jaar dat in het teken stond van ...

Culinaire Ambiance gaat volledig digitaal met lancering AI-souschef

Culinaire content voor iedereen toegankelijke maken! Soit, het thuisfront hoeft dit niet te weten ...