RAUW zet jouw hebbedingetje in een heerlijk mooi houten jasje

Bamboe, ebben, Palissander, walnoot, wengé of zebrano

Vergeet gewone hoesjes, wie wilt uitpakken met zijn nieuwe iPhone, MacBook, iPad, AirPods of andere bureau-gerelateerde zaken kan terecht bij RAUW, een Nederlands bedrijf uit Rotterdam dat van hun passie een enorme uitdaging heeft gemaakt. En of deze uitdaging gelukt is.

Zo verfraaien ze uw iPhone, MacBook, iPad, AirPods met een filterdunne op maat gemaakte laag echt hout. Van het selecteren van de juiste houtsoorten, tot het snijden en schuren elke stap van het productieproces draait om uiterste precisie met als doel een prachtig eindproduct.

En het gaat verder dan dit. Zo kan je jouw toestel nog unieker maken met een eigen gravure. Denk hierbij aan uw initialen of bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd? Kijk dan maar snel HIER.

You May Also Like

Frauscher × Porsche 850 Fantom Air, de elektrische Macan voor op het water

Iemand op zoek naar een boot?  Als het om duurzame mobiliteit gaat, denkt Porsche ...

MenStyle Road Test: BMW X5 M

Dodelijk vertrouwd… Jaloers maar gegund, dat was het gemiddelde bericht in onze mailbox afgelopen ...

“Live Vivid” met de lancering van Xiaomi’s Redmi Note 12-serie

Goed nieuws uit Parijs Hoewel Parijs de laatste dagen eerder negatief in het nieuws ...