Tijdens horeca-lockdown corona-proof op restaurant? Hét kan!

Je bent een Belg of je bent het niet…

Als er iets als Belg in onze genen zit, dan is het sjoemelen, achterpoortjes zoeken en ze ook gewoon vinden. Wat dacht je ervan om tijdens de horeca-lockdown gewoon op restaurant te gaan? Terwijl belhamel, liefhebber van het betere snijwerk en allergisch voor regels (welke dan ook) Cain Ransbottyn op zoek gaat naar die achterpoortjes staat, na het zien van volgende reportage, ongetwijfeld linkse rakker Marc Van Zw…euh Ranst op zijn achterste pootjes.

En lang heeft Cain niet hoeven te zoeken want op slechts een paar honderd meter van zijn eigen deur in het Antwerpse Brasschaat heeft hij de sleutel van het achterpoortje al gevonden. Of het moreel en maatschappelijk verantwoord is laten we even in het midden maar hotel-restaurant ’t Klokkenhof biedt wel een volledig COVID-19-proof concept aan waarbij je zonder problemen en volgens de (huidige) regels gewoon op restaurant kan.

Hoe dan? Kijk maar mee!

You May Also Like

Deze slaapzak is er eentje voor echte pietzakken

Neem pietzakken gerust letterlijk   Hoewel het woord ‘pietzak’ officieel niet opgenomen is in ...

Uniek luxehotel in 100 jaar oude olijfgaard opent deuren op Dugi Otok (Kroatië)

Vier keer inspiratie voor jouw ideale nazomer in Kroatië Hoewel de zomer al bijna ...

Lego lanceert grootste Marvel-set ooit

De Daily Bugle Fans van Marvel schuiven nu tot op het puntje van hun ...