Tijdens horeca-lockdown corona-proof op restaurant? Hét kan!

Je bent een Belg of je bent het niet…

Als er iets als Belg in onze genen zit, dan is het sjoemelen, achterpoortjes zoeken en ze ook gewoon vinden. Wat dacht je ervan om tijdens de horeca-lockdown gewoon op restaurant te gaan? Terwijl belhamel, liefhebber van het betere snijwerk en allergisch voor regels (welke dan ook) Cain Ransbottyn op zoek gaat naar die achterpoortjes staat, na het zien van volgende reportage, ongetwijfeld linkse rakker Marc Van Zw…euh Ranst op zijn achterste pootjes.

En lang heeft Cain niet hoeven te zoeken want op slechts een paar honderd meter van zijn eigen deur in het Antwerpse Brasschaat heeft hij de sleutel van het achterpoortje al gevonden. Of het moreel en maatschappelijk verantwoord is laten we even in het midden maar hotel-restaurant ’t Klokkenhof biedt wel een volledig COVID-19-proof concept aan waarbij je zonder problemen en volgens de (huidige) regels gewoon op restaurant kan.

Hoe dan? Kijk maar mee!

You May Also Like

MenStyle trip-tip: 75 Anni di Ferrari in Autoworld Brussels

75 jaar steigerende paarden Ferrari, waarschijnlijk het meest beroemde en legendarische sportwagenmerk ter wereld, ...

MenStyle op de launch van GreenMobility

Scandinavische vloot met elektrische deelauto’s nu ook in Antwerpen en Gent… Of wijzelf meer ...

Winactie: Profile België stunt en geeft 30 sets Uniroyal-banden gratis weg

Wiens auto kan er wel een setje nieuwe rubberen sloffen gebruiken?   Het is ...