Word de eerste Belgisch kampioen dildo-werpen en win 650 euro! Alleen op Kamping Kitsch!

De winnaar krijgt maar liefst 650 euro aan prijzengeld 

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Lage Landen, organiseert het allereerste Belgisch Kampioenschap dildowerpen. Intieme partner op het BK is Hott, fabrikant van de welgekende plezierverschaffers. De beste drie dildowerpers maken kans op een aanzienlijke som aan prijzengeld tot 650 euro.

Woordvoerder Piet (geen grap) Perlut legt uit: “Het principe is eenvoudig: bij dildowerpen is het de bedoeling om zo ver mogelijk met een dildo te gooien. Iedereen, met of zonder ervaring in dildowerpen, is welkom. Een vaste hand en een goed ontwikkelde biceps zullen ongetwijfeld in het voordeel spelen.”

Om het kampioenschap zonder blessures te laten verlopen, reserveert Kamping Kitsch Club een aparte ruimte op festivalterrein Lange Munte in Kortrijk. Daar zal op zaterdag 19 augustus 2023 tussen 12u ’s middags en 16.30u in de namiddag duchtig met dildo’s kunnen worden gegooid. Vooraf even inschrijven is wel verplicht via de website van partner Hott.

De deelnemers zullen niet alleen werpen onder het goedkeurende oog van een gerechtsdeurwaarder, ze worden ook aangemoedigd en van commentaar voorzien door Steven Spillebeen, beter bekend als Spillie, 23 jaar geleden de eerste Vlaamse winnaar van realitysoap Big Brother en Mike Love aka Tattoo Mike, die we nog kennen als verleider in de eerste editie van Temptation Island. Uiteraard wordt ook met prijzen gegooid.

De eerste plaats is goed voor maar liefst 500 euro drankbudget en 150 euro shoppingbudget op hott.be. Voor de tweede plaats wordt 250 euro drankbudget en 75 euro shoppingbudget op hott.be voorzien. Ook voor de derde plaats is er 100 euro drankbudget en 50 euro shoppingbudget op hott.be beschikbaar.

Intussen gaat de voorverkoop van het knotsgekke festival zo hard als een thunderplug stotende & vibrerende prostaatvibrator. Drie weken voor Kamping Kitsch Club aan zijn nieuwste editie begint, is 75% van het festival reeds de deur uit.

Praktisch: 
Kamping Kitsch Club, zaterdag 19 augustus 2023, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets vanaf 59 euro, exclusief servicekosten. www.kampingkitschclub.be
Inschrijven voor het BK dildowerpen: https://www.hott.be/kamping-kitsch-club/

You May Also Like

Ben je verzekerd bij 250km/u over de Duitse Autobahn?

Een vraag die iedere petrolhead zichzelf stelt… Wie, net als ons, soms in de ...

Verdien jij je geld al met online poker?

Online poker zit duidelijk in de lift! Phil Ivey, een naam die je wellicht ...

Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en ...