Vlaamse Pareltjes LXXVII (77): Daphné Nivelles

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag is het de beurt aan de knappe Daphné Nivelles, oftwel de nieuwe Miss Exclusive. Zo volgt ze ander mooi volk als, Lisa Van Baelen, Kimbery Bosman en Caro Van Gorp op. In tegenstelling tot andere jaren waren ze bij deze verkiezing onze uitnodigingen (Ken????) vergeten door te sturen en konden we niet live meemaken dat ze het kroontje ter waarde van 28.000 euro van haar ravissant kopje liet donderen.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

Cover: Instagram

You May Also Like

Xenia en waanzinnige supercars, ons weekend kan niet meer stuk! (Interview)

Mensen die ons een beetje kennen weten dat wij drie dingen zeker kunnen appreciëren. Eten, ...

We laten ons onderdompelen door en met Marisa Papen

Omdat een badje op een dinsdagavond altijd deugd doet… “Spanish Sun. Rays on my ...

Dit zijn enkele blikvangers van de Zoute Grand Prix 2021

We weten wat te doen komend weekend We hebben wat met de Zoute Grand ...