Het eerste (bad-)interview: Miss Exclusive Kimbery Bosman

Het was ons een avondje wel. Met een dikke zwarte patserbak (nieuwe Jeep Wrangler Sahara) cruisden we afgelopen zaterdag naar het Casino van Knokke voor de verkiezing van Miss Exclusive en bij uitbreiding Miss Earth. We wilden dan ook in stijl aankomen. Dat we hiermee zo’n dikke 13 liter per honderd kilometer door de West-Vlaamse polders joegen, zal ons niet in dank worden afgenomen maar een interview met de kersverse knappe Miss zal het ongetwijfeld een beetje goedmaken! We beloven volgend jaar elektrisch te komen! Soit, genoeg gezeverd over onze klimatologische voetafdruk, we geven het woord aan de vleesgeworden ambassadrice van onze planeet op het moment ze van een warm badje geniet en aan het bekomen is van een bewogen en succesvol avondje! Bij deze…  

Dag Kimbery, zonder L, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Behulpzaam, vriendelijk, sociaal, eerlijk, discipline

Vijf eigenschappen die je net tot
 Miss Exclusive lieten verkiezen…vertel hier eens wat meer over?
De afgelopen maanden was voor mij een rollercoaster. Ik heb heel hard uitgekeken naar de finale en heb er veel werk en tijd ingestoken om mijn beste zelf op het podium neer te zetten. Al mijn voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf 100% heb kunnen geven op de show. Ik heb al veel gehoord dat ik er heel rustig uitzag op het podium terwijl de andere vaak meer overkwamen als een stresskip. Maar laat je niet misleiden, ik was waarschijnlijk nog het meest zenuwachtig van allemaal.

Je kwam zelfzeker over, kunnen we niet ontkennen. Had je dit verwacht? Waarom denk je net dat jij gewonnen hebt?
Neen ik was echt overdonderd. Ik denk dat ik gewonnen ben omdat ik een internationale uitstraling heb. De main focus van Miss Exclusive ligt op de internationale wedstrijd, Miss Earth. Een verkiezing die doorgaat in de Filipijnen en laat dat nu net mijn 2de thuis zijn. Als Filipina weet ik dus perfect wat er daar van mij verwacht zal worden en dat heb ik ook uitgespeeld tijdens de finale show.

Daar heb je dus goed op ingespeeld. Wat wil je hiermee bereiken? Wat zijn de verdere plannen?
Met mijn titel Miss Exclusive zou ik graag jongeren willen helpen en voor hun een luisterend oor zijn. Ik zou mij graag willen inzetten voor een groener milieu. Dit zou ik doen aan de hand van schooltours om mijn recyclage plan uit te leggen op een spelende manier.

Verder wil ik veel reizen en samen met de organisatie de wereld verkennen. Het is mijn doel om samen met hen Miss Exclusive naar een nog hoger niveau te brengen en onze naam verder op de kaart te pinnen.

Ken zal het graag horen! Waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Ik zou graag afgestudeerd willen zijn als computerspecialiste. Mijn studie is een beetje tegenstrijdig met de schoonheidswereld waar ik me momenteel in bevind. Maar net die grappige tegenstrijdigheden maken het spannend, toch? Beauty and the nerd passen beiden bij mij.

We voelen zelfs een nieuwe reeks op TV komen! Welke landen trekken je het meest aan en waarom? Wat was je laatste buitenlandse trip?
Exotische landen spreken mij het meeste aan. In een bikini aan het strand liggen maakt mij zo gelukkig. Elk jaar ga ik op reis naar de Filipijnen. Dan is het pure family time. Iets waar ik enorm van geniet.

En genieten…doe je dit alleen of is er ook ruimte en tijd voor liefde?
Ik ben happy single. Op dit moment ben ik er niet echt mee bezig en als miss heb ik er al helemaal de tijd niet meer voor.

Dju, die twee rijen die zich ondertussen gevormd hebben zullen nog lang mogen wachten dus…maar voor de doorzetters…hoe ben je te verleiden?
Als hij mij veel aandacht en veel complimentjes geeft. Welke vrouw heeft dit nu niet graag, toch?

Niet alleen vrouwen hoor! Wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?
De slechte openingszin ooit was ‘Geloof jij in liefde op het eerste zicht of zal ik nog eens een keertje langslopen.’ De beste was: ‘Ben je soms verdwaald want de hemel is een flink eind van hier.’

Haha! Die dekselse rekels toch! Soit, we weten nu wat werkt! Wat wil je zeker nog kwijt?
Succes krijg je pas als de tijd er rijp voor is. In eerste instantie wou ik me vorig jaar al inschrijven om deel te nemen aan Miss Exclusive, maar ik besloot om nog te wachten en aan mezelf te werken. Dit jaar kwam ik sterker dan ooit en voila, ik won.

Bam! Goeie tip voor zij die het volgend jaar ook willen proberen! Voor we afsluiten, nog snel een vluggertje? 
Euh…

Go with the flow! 
Ok!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Louis Vuitton handtas
Mijn favoriete designmerk is…Ik kan echt niet kiezen ?
Mijn favoriete reisbestemming is…Brazilië
Mijn favoriete stad is…Cebu
Bikini of lingerie? Bikini
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim

Geld is voor mij…Handig om te hebben
Mijn ultimate crush is…Zac Efron
Ik word helemaal wild van…Mannen met een sixpack
Ik voel me het meest sexy als ik…Een kleedje met hoge hakken draag.
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn gsm checken
Als ik de lotto win dan…Zou ik graag mijn familie in de Filipijnen willen helpen.
Ochtend- of avondseks? Avondseks
Wat niemand over mij weet is…Dat het een geheim is

Credits: Miss Exclusive

You May Also Like

Is dit het nieuwe lief van Tom Brady?

Smaak heeft hij wel… Mocht het waar zijn natuurlijk maar feit is wel dat ...

Frank Van den Steen, Country Manager BENELUX voor MSC Cruises (INTERVIEW)

Lezers die ons een beetje volgen weten dat wij, waarvoor onze welgemeende excuses, niet ...

Xenia, MenStyle’ ‘Flandrienne’

Het wielrennen zou nog meer volk trekken… Het zijn hoogdagen voor de Belgische wielerfans. ...