Met knapperd Liz blijven we in ons kot! (Interview)

Om de muren op te lopen, die Corona, en dan hebben we het niet over het goudgele Mexicaanse biertje met in de flessenhals een limoentje. Minstens even fris en fruitig als dat limoentje is niemand minder dan één van onze favoriete blondines op deze planeet, Liz Swerts. Hoe deze actieve jongedame het dezer dagen uithoudt is ons een raadsel maar wij zochten haar, helaas virtueel, op voor een leuke babbel. Onder het motto, ‘kijken en luisteren mag, aankomen niet’ wilden we meer weten van deze niet zo’n kleine deugniet.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Dag Liz, lang geleden! Voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Actieve chaotische spontane nieuwsgierige straatkat. Mijn uitleg is dat ik qua werk verschillende dingen doe en een nachtmens ben. Ook leef ik zowat overal. Bij mijn papa, vriendinnen en af en toe bij mijn mama en stiefpapa in Spanje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Geen straatkatje ook om zonder handschoenen aan te pakken! Maar waar is deze Aristokat zoal mee bezig de laatste tijd?
Door de dag doe ik wat “shoots” en samenwerkingen met merken zoals o.a Sportmonkey59, Hatice_hairpoint, Oragejewels en één keer per week sporten om mijn fitte body te behouden met mijn personal coach Renee (Blondfitnesslover2) en nog veeeeel meer. ‘s Avonds geef ik les als haarstyliste te Syntra Hasselt… dit is zalig want deze cursisten komen met veel motivatie naar school.

Uwe PR bij deze weer goed verzorgd! Mooi! Ga gerust verder…
Zaterdag- en maandagnacht werk ik nog steeds als ambassadrice in Club Versuz. In deze tijden van het coronavirus neem ik wel mijn maatregelen om zoveel mogelijk thuis te blijven. De club is momenteel ook gesloten wegens COVID-19. Dit is dan wel een ideale gelegenheid om samenwerkingen met nieuwe merken aan te nemen via mijn Instagram. Lekker wat foto’s maken in het zonnetje thuis. Heerlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

We moeten er toch het beste van maken. Ook hebben we met onze girl squad (via whatsapp) de koppen bij elkaar gestoken en bedacht hoe we ons niet zullen vervelen. Elke dag moet iemand van de groep een opdracht voor de anderen verzinnen. Dit moet gefilmd worden en voor 20u in onze Whatsapp-groep geplaatst worden. Zo was er gisteren de opdracht een zelfportret maken. Die van vandaag was een Tiktok filmpje nadoen. Superleuk dat we op die manier elkaars dagen kunnen vullen en een beetje met elkaar in contact kunnen blijven.

Wij hebben ons alvast al reuze geamuseerd met jullie opdrachtjes. Over sociale media gesproken, deze is ontploft sinds de laatste keer we je zagen…hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Sinds de laatste keer dat jullie mij “gespot” hebben doe ik meer “shoots” en modeshows. Zo heb ik laatst geshoot voor de winkel Gallerys op De Meir in Antwerpen. Door veel samenwerkingen met winkels aan te nemen ben je dan ook meer online te zien op webshops. Zo gaat de bal verder aan het rollen. Dit is een uitgelopen hobby geworden waar ik me enorm mee amuseer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Ook ben ik op mijn Instagram steeds mezelf met een sportieve, losse, zotte levensstijl. Een meisje dat leeft van dag tot dag en wel ziet wat de toekomst brengt. Dit kan ook een reden zijn waarom mensen mij meer zijn beginnen te volgen. Mensen zouden hun minder zorgen moeten maken over wat ze gaan doen in hun leven. LEEF! Dat is het belangrijkste.

We beginnen spontaan een liedje te zingen…maar wat wil je er nu verder mee bereiken?
Ik ben weinig bezig met wat ik ermee kan bereiken omdat ik gewoon heel fijn vind wat ik nu doe. Dit is een leuk extraatje. Tijdens deze tijden van Corona zie ik wel in hoe belangrijk social media kan zijn om toch nog je sociaal contact te hebben en elkaar bezig te houden. Het is nu echt een uitlaatklep geworden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Misschien een moeilijke vraag dan voor iemand die van dag tot dag leeft maar aaar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Het klinkt waarschijnlijk heel cliché maar ik wil de komende jaren investeren in heel gewone dingen: een huisje; eens een keuze maken en mezelf op één ding concentreren. Ik ben iemand die van alles wil uitproberen en ik doe dat ook momenteel. Zo studeerde ik nog bij voor medisch secretariaat. Ik heb er nooit bij stilgestaan wat ik wil doen en het altijd op me af laten komen. We zullen wel zien wat morgen brengt.

Vakantie zit er morgen en de komende weken bijvoorbeeld niet in maar welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Equador: ik zou heel graag Steven, de gaststudent die een aantal jaren geleden een jaar in ons gezin heeft gewoond, graag nog eens willen bezoeken. Het is een 2de broer van mij geworden en ik zou nog eens met hem door heel Equador willen backpacken en dan terug doorvliegen naar de Galapagos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Is er plaats in uw rugzak? Wat was je laatste buitenlandse trip?
Naar Spanje bij mijn mams en stiefpapa waar ik door hun nog eens helemaal vertroeteld ben na een lange tijd elkaar niet meer gezien te hebben. Als meisje heb je dit altijd wel eens nodig. Mijn mama is identiek aan mij, alleen zonder rem! (Lacht hard)

Onlangs ben ik ook nog in Amsterdam geweest met een aantal vriendinnen. Dat was héél chill.

We horen het woord vriendinnen veel vallen maar hoe staat het in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Deze vraag negeerde ik vroeger altijd maar ik zal mijn kaarten toch ooit eens op tafel moeten gooien. Ben ik nog samen met Bryan? Met pijn in het hart moet ik nee zeggen. Wij zijn niet meer samen. De zes jaren met Bryan waren tot nu toe de mooiste uit mijn leven. Crème van een gast, topkerel, geen kwaad van te spreken. Zoals iedereen heb ook ik een rugzak en de mijne is niet licht. Hij heeft deze voor mij door de jaren heen veel draaglijker gemaakt.

We zijn nog altijd dikke maatjes en zowel hij als ik zullen altijd voor elkaar klaar staan. Helaas is liefde iets heel complex. What’s meant to be, will be of zoals mams zegt: que será, será.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

De vraag van half vrijgezel Vlaanderen dan…hoe ben je te verleiden?
Eén goede raad “Boys”: blijf alsjeblieft ver uit mijn buurt! Ik heb nu helemaal geen zin in geflirt of een relatie. Maar op dat vlak zit ik moeilijk in elkaar. Vreemd misschien maar ik ben iemand die moeilijk te verleiden is en ben zelf degene die naar iemand toe stapt. Ik val niet op de “guys people think that would interest me”, “the usual suspect”. Maar ik val op de jongens die op een foto ergens op de achtergrond staan, iemand die altijd in het midden van de belangstelling wil staan is a “no go” for me.

Wat moet jouw droomman zeker hebben?
Mijn droomboy? Haha, laten we hier even de lat “hoog” leggen. Niet te gespierd of zelfs niet gespierd, vrij gewoontjes niet stoer en al zeker niet te afgeborsteld, sociaal, spontaan, iemand die mij rust kan geven als ik thuiskom van een avond lesgeven of een drukke shootdag. Hij moet me kunnen laten lachen en liefst nog lekker flauwe humor ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Beetje zoals ons dus. Kandidaten mogen bij ons in de leer dan! Nee, effe serieus, voor die twee extra rijen je hier beginnen bestoken. Wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben?
Dit is leuk! Mensen vragen af en toe wel eens mijn nummer in dat geval reageer ik altijd heel vriendelijk en begin ik met nul, vier, twaalf, vierendertig, zesenvijftig, achtenzeventig. En dan vraag ik dit even te herhalen zodat ze het zeker juist hebben. Daarna vraag ik hun het nummer per nummer te lezen en dan gaat het zeer enthousiast van: 041234…..en hebben ze het eindelijk door.

Ik lach mij gewoon helemaal krom maar de laatste vond het precies niet zo grappig maar extreem flauw en is weggewandeld… Dit is dus zo een moment dat je mijn humor leert kennen.

F*ck! Daarmee dat jij nooit op onze berichtjes reageert, wij hebben gewoon het foute nummer! Bon, de beste openingszin dan?
Wat de beste openingszin is kan ik niet zeggen want ik ben er nog geen goede tegengekomen. Moest er iemand van de lezers een geweldige weten, laat het ons weten en misschien geef ik je wel mijn nummer: 0412 34 …

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Voor we afsluiten, wat wil je zeker nog kwijt?
Blijf in uw kot!

Mee bezig! Maar heb je tips als spring-in-t-veld? 
Doe wat leuks, wat nuttigs. Werk in de tuin, lees boeken, geniet van het mooie weer, sport, teken, kijk series uit. Doe waar je anders geen tijd voor hebt. Momenteel woon ik al een week bij een vriendin thuis en amuseer me rot met gezelschapsspelletjes, tekenen, elke avond lekker laat een filmpje kijken en genieten van terug tegen elkaar te babbelen in plaats van altijd overal te zijn. Dit kan ook echt eens deugd doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Geniet ervan! Nog tijd voor een virtueel vluggertje?
Shoot jongen!

Ok, hier gaan we…
Mijn favoriete stad is… Alken City
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim, daar kan je nog altijd wat van maken
Geld is voor mij…Niet het belangrijkste maar ook niet onbelangrijk
My ultimate crush is…Dave Franco
Ik word helemaal wild van…Mijn Pinguïn

Mogen we hier oprecht een paar vragen bij hebben? Onze fantasie begint op hol te slaan eerlijk gezegd…
Haha…meer zeg ik er niet over…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

Ok, over naar de laatste drie dan…
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Tellen hoeveel uur ik geslapen heb
Ochtend- of avondseks? Avondseks
Wat niemand over mij weet is…Ik heb ADHD en vond dit helemaal oké!

En met deze klapper gaan we eruit! Geniet van de vrije tijd die als een tsunami op je afkomt, blijf vooral doen met waar je goed in bent, ons entertainen bijvoorbeeld, en succes met alles wat je verder nog onderneemt. En ja, tot één van dezer in de Versuz als deze zijn deuren terug opent!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts) op

 

You May Also Like

Knapperd Sylvie Meis houdt kersttraditie in ere

Hier kijken we elk jaar reikhalzend naar uit  ‘It’s the most wonderful time of ...

Bloedmooie ex-Miss Wenen heeft vertrouwen in Pfizer

“Don’t forget they make Viagra. If they can raise the dead… they can save ...

Vlaamse tikt twee miljoen views af met clipje waarin ze zichzelf… aankleedt

De omgekeerde wereld Straffe toeren. Daar waar modellen en influencers er liefst zo pikant ...