Te koop: Waanzinnige Bugatti Chiron Noire

Iemand toevallig nog een vergeten lotto-biljet in zijn zak zitten? 

Wat wij doen terwijl wij hier thuis in ‘lockdown’ zitten? Beetje virtueel surfen en ons zot laten maken van al dat lekkers op vier wielen. En neen, daarvoor kijken wij niet naar ‘Altijd-een-beetje-autosalon-Cardoen’, neen, wij laten ons leiden (of lijden kan ook wegens niet te betalen) naar de Cardoen voor multimiljonairs, het Duitse Hollmann.

En wat zagen wij bij deze Duitse rekels? Een Bugatti Chiron Sport Noire, oftewel het nummer 250/500 van alle Bugatti Chirons die ooit de fabriek in Frankrijk zal verlaten. En zoals het de naam al doet vermoeden, hij is niet zwart, pikzwart!

En dat is niet de manier waarop je deze kan betalen. Dat kan alleen witter dan wit en voor de prijs van 4.022.200 inclusief BTW en niet eens voor een nieuwe want het is een superoccasie. Er zijn zowaar al 50 kilometers mee gereden. Hoeveel keer in die 50 kilometer van 0 naar 100 in 2,4 seconden is opgetrokken, wisten we niet te ontfutselen.

Wat we dan weer wel weten, is dat deze Chiron Sport Noire 1587 paardjes onder de motorkap huisvest, 516 gram CO2/km uitstoot en dat hij ondanks dit cijfer met zijn Euronorm 6 nog jaren de Lage-Emissie Zones in mag. Dat kan je van een LaFerrari niet meer zeggen, we geven het je maar mee.

Foto’s: Hollmann
Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

Michael & Giso opent zijn allereerste Belgische boutique in Antwerpen

Dé hotspot voor toekomstige bruidegommen én maatpak liefhebbers! Michael & Giso, een Nederlands high-end boutique ...

Shelby zet voor het eerst zijn badge op een EV

De wonderen zijn de wereld niet uit  Caroll Shelby zou op 11 januari honderd ...

Supercar Blondie stapt in duurste auto ter wereld

Een Mercedes 300 SLR Uhlenhaut-Coupé uit 1955  $100.000.000, dat is de geschatte waarde van ...