Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel…

Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze uit de kluiten gewassen en hertekende Continental GT verwijst naar een de Laguna Bacalar op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Geen plaats voor de normale sterveling, laat dat duidelijk zijn…net als de bolide zelf.

Onderhuids krijgt deze heerlijke variant op de Continental GT dezelfde 6-liter W12 maar er werden wel wat meer paardjes aan toegevoegd, goed voor in totaal 650pk en een kopel van 900 Nm. Niet alleen onderhuids maar ook bovenhuis werd het beest opgesmukt, naast het brutere carrosseriewerk mocht ook de aankleding wat exclusiever.

Het dashboard bijvoorbeeld, daar zit 5.000 jaar oud en duurzaam hout en als we de ijdele Britten mogen geloven zitten er in elke zetel maar liefst 148.199 individuele steken, die laatste zorgen voor het drukke patroon.

Of je er nog eentje kan bestellen? Helaas! De 12 stuks die geproduceerd worden hebben allemaal al de richting van een rijke stinkerd zijn garage gevonden. Of we jaloers zijn? Een beetje wel ja!

You May Also Like

Bang & Olufsen en Scuderia Ferrari zetten partnership verder

Ze zullen ook nieuwe en opwindende speciale editie-producten lanceren Hebbedingetjes voor de man die ...

Iconische parfum Abercrombie & Fitch Fierce vanaf nu exclusief verdeeld

Twee adressen… INNO en ICI Paris XL  Eén van onze favoriete geurtjes? Sowieso al ...

Deze exclusieve Ferrari 512 TR Spider moet drie miljoen opleveren

De enige 512 TR Spider die nog rondrijdt De Ferrari Testarossa spreekt tot de ...