Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel…

Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze uit de kluiten gewassen en hertekende Continental GT verwijst naar een de Laguna Bacalar op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Geen plaats voor de normale sterveling, laat dat duidelijk zijn…net als de bolide zelf.

Onderhuids krijgt deze heerlijke variant op de Continental GT dezelfde 6-liter W12 maar er werden wel wat meer paardjes aan toegevoegd, goed voor in totaal 650pk en een kopel van 900 Nm. Niet alleen onderhuids maar ook bovenhuis werd het beest opgesmukt, naast het brutere carrosseriewerk mocht ook de aankleding wat exclusiever.

Het dashboard bijvoorbeeld, daar zit 5.000 jaar oud en duurzaam hout en als we de ijdele Britten mogen geloven zitten er in elke zetel maar liefst 148.199 individuele steken, die laatste zorgen voor het drukke patroon.

Of je er nog eentje kan bestellen? Helaas! De 12 stuks die geproduceerd worden hebben allemaal al de richting van een rijke stinkerd zijn garage gevonden. Of we jaloers zijn? Een beetje wel ja!

You May Also Like

Abercrombie & Fitch komt met een nieuw geurtje

AWAY, een duo van een heren- en een damesparfum Als er één parfum of ...

Knappe ex-Miss België Lenty Frans komt uit de spreekwoordelijke kast

Mooi!  Was ons dat een beetje schrikken toen we lazen dat de knappe Miss ...

MenStyle Road Test: Cupra Formentor VZ5

De peuter-Urus  De Cupra Formentor, die kennen we. Die reden we nog niet zolang ...