Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel…

Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze uit de kluiten gewassen en hertekende Continental GT verwijst naar een de Laguna Bacalar op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Geen plaats voor de normale sterveling, laat dat duidelijk zijn…net als de bolide zelf.

Onderhuids krijgt deze heerlijke variant op de Continental GT dezelfde 6-liter W12 maar er werden wel wat meer paardjes aan toegevoegd, goed voor in totaal 650pk en een kopel van 900 Nm. Niet alleen onderhuids maar ook bovenhuis werd het beest opgesmukt, naast het brutere carrosseriewerk mocht ook de aankleding wat exclusiever.

Het dashboard bijvoorbeeld, daar zit 5.000 jaar oud en duurzaam hout en als we de ijdele Britten mogen geloven zitten er in elke zetel maar liefst 148.199 individuele steken, die laatste zorgen voor het drukke patroon.

Of je er nog eentje kan bestellen? Helaas! De 12 stuks die geproduceerd worden hebben allemaal al de richting van een rijke stinkerd zijn garage gevonden. Of we jaloers zijn? Een beetje wel ja!

You May Also Like

MenStyle Road Test: Subaru Solterra

De eerste 100% elektrische Subaru  Samenwerken met andere merken, het is Subaru niet vreemd. ...

Configureer nu jouw Alfa Romeo Giulia GTA/GTAm

Ook de prijzen zijn nu gekend… Alfa Romeo viert zijn 110 jaar en doet ...

Scoor jij op de valreep nog een hip vaderdagcadeau?

Op zondag 12 juni vieren we weer Vaderdag Verdient jouw papa een mooi cadeau ...