SodaStream introduceert E-Terra

Een elektrische variant van het best verkochte bruiswatertoestel

Bij deze een sorry aan Spa, San Pellegrino, Bru en andere waters die we in het verleden in huis haalden, sinds we een SodaStream in ons midden hebben, hebben we in onze ‘booze-kast’, lees als een lekker vintage SMEG-koelkast, veel meer plaats voor alcoholisch gerstenat en druivensap, if you know what we mean. En meer nog, we verkleinen onze al, nogmaals sorry, veel te grote ecologische voetafdruk. Meer hierover later.

En het menen, dat doen ze bij SodaStream, ’s werelds grootste bruiswatermerk, ook. Zo lanceren ze de innovatieve E-Terra, het nieuwste geautomatiseerde bruiswatertoestel binnen de collectie. Met zijn ‘one touch’-technologie met drie bruisniveaus maakt de E-Terra het nóg makkelijker om het perfecte bruisende drankje te maken. Stijl, innovatie en duurzaamheid komen samen in deze nieuwste toevoeging aan de SodaStream-familie. Nieuw aan dit toestel is de ‘one touch’-technologie met drie voorgeprogrammeerde bruisniveaus. Hierdoor voegt de gebruiker met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toe aan een drankje.

E-Terra maakt ook gebruik van SodaStreams innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder-systeem, dat ervoor zorgt dat de koolzuurcilinder met één simpele klik geïnstalleerd is. Verder is ook dit model voorzien van het bekende en unieke ‘snap & lock’-systeem, waarmee gemakkelijk en snel flessen worden gekoppeld en losgemaakt.

Dit nieuwe bruiswatertoestel ziet er stijlvol uit met het moderne geometrische bedieningspaneel en blauwe led-knoppen. De nieuwe elektrische en voelbare knoppen creëren een strak design en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een elegant blauw licht. De premium functies en het design maken van dit model een graag geziene gast op elk aanrecht.
’Terra’ betekent aarde en verwijst naar SodaStreams duurzame missie consumenten te inspireren om samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een belangrijke impact hebben. In 2025 zal SodaStream, samen met al haar gebruikers, wereldwijd 67 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard hebben.

De E-Terra is beschikbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare en vaatwasbestendige plastic fles van 1 liter.

De SodaStream E-Terra Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 139,99 euro via Sodastream.be, Coolblue.be, Bol.com, Vanden Borre en Krëfel.

You May Also Like

GTA VI-trailer is meest bekeken gameaankondiging ooit binnen één dag

Een wereldrecord90 miljoen keer… dat is het aantal views dat de eerste trailer van ...

Slapen in een sixpack bier? Hét kan!

Helaas een Hollands biertje  Bierliefhebbers opgelet… hoewel, laat dat bier er maar eventjes af, ...

Bell & Ross 03 Cyberkeramiek: De nabije toekomst

Met elke seconde die voorbij gaat, worden we uit het heden gehaald en naar ...