Slapen in een sixpack bier? Hét kan!

Helaas een Hollands biertje 

Bierliefhebbers opgelet… hoewel, laat dat bier er maar eventjes af, want na een avondje stappen in de buurt van het F1-circuit van Zandvoort kan je nu overnachten in een vakantiehuisje in de vorm van een sixpack Heineken.

Zo bestaat het vakantiehuisje, in Castricum, uit zes mega grote bierblikken, die samen een sixpack Heineken vormen. Hollandser dan dit wordt het niet. Het sixpack bestaat uit een groot tweepersoonsbed, een keuken mét vaatwasser, microgolfoven en koelkast, een badkamer met douche en een toilet. Verder heb je nog een mooi privé-terras en wil je de wereld intrekken ben je op een paar minuutjes fietsen van een groot bos of het Noordzee-strand. Oh ja, zelfs fietsen hoef je niet mee te brengen want de sixpack kan gehuurd worden met optioneel (elektrische) fietsen.

Kostprijs voor een overnachting in zowat het slechtste bier ter wereld? 149 euro. Of er ook een echt sixpackje Heineken in de frigo zit? Wie zal het zeggen maar niets houdt u tegen om er een goed en fris Belgisch biertje in te leggen.

Overtuigd? Boeken doe je hier.

You May Also Like

SodaStream introduceert E-Terra

Een elektrische variant van het best verkochte bruiswatertoestel Bij deze een sorry aan Spa, ...

Audi lanceert R8 Green Hell Edition

Een eerbetoon aan de succesvolle R8 LMS Vijf overwinningen, dat is de voorlopige balans ...

Dries Boven

Trends Style Abarth Best Dressed Man 2018: Dries Boven van Luxury For Men! (Interview)

Van jeugdbeweging tot Best Dressed Man Zonder afbreuk te doen aan alle mannen die ...