Slapen in een sixpack bier? Hét kan!

Helaas een Hollands biertje 

Bierliefhebbers opgelet… hoewel, laat dat bier er maar eventjes af, want na een avondje stappen in de buurt van het F1-circuit van Zandvoort kan je nu overnachten in een vakantiehuisje in de vorm van een sixpack Heineken.

Zo bestaat het vakantiehuisje, in Castricum, uit zes mega grote bierblikken, die samen een sixpack Heineken vormen. Hollandser dan dit wordt het niet. Het sixpack bestaat uit een groot tweepersoonsbed, een keuken mét vaatwasser, microgolfoven en koelkast, een badkamer met douche en een toilet. Verder heb je nog een mooi privé-terras en wil je de wereld intrekken ben je op een paar minuutjes fietsen van een groot bos of het Noordzee-strand. Oh ja, zelfs fietsen hoef je niet mee te brengen want de sixpack kan gehuurd worden met optioneel (elektrische) fietsen.

Kostprijs voor een overnachting in zowat het slechtste bier ter wereld? 149 euro. Of er ook een echt sixpackje Heineken in de frigo zit? Wie zal het zeggen maar niets houdt u tegen om er een goed en fris Belgisch biertje in te leggen.

Overtuigd? Boeken doe je hier.

You May Also Like

Tag Heuer lanceert Limited Edition Monaco Chronograph Night Driver

Licht in het donker Als er één ding is waar horlogemakers heel veel belang ...

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

MenStyle Tip: Word fitter dankzij TRX

Maak je body summer proof Hoewel het nog volop wintert, komt de lente en de ...