Hamilton Khaki Navy Scuba krijgt diepgroen kleurenpalet

Duiken in groene wateren 

Hamiltons Khaki Navy Scuba-collectie heeft een fris, nautisch geïnspireerd design, dat nu wordt aangevuld met nieuwe, aantrekkelijke variaties in het groen. Deze nieuwe update van de Khaki Navy-horloges doet denken aan de kleuren van de oceaan.

De Khaki Navy Scuba vindt het evenwicht tussen het gebruiksgemak en de stijl van onderwaterhorloges en is nu verkrijgbaar in aantrekkelijke 37 mm en 43 mm edities. Deze nieuwe versies hebben een groene wijzerplaat, die de diepten van de oceaan lijkt te weerspiegelen, en een matchende bezel; ze combineren een sportieve uitstraling met een tijdloze allure. 

De nieuwe Khaki Navy Scuba Quartz 37mm, met een formaat dat om bijna iedere pols past, heeft een volledig groene look, een unidirectionele bezel van aluminium, een zeer goed leesbare wijzerplaat en een NATO-band van textiel. De wijzers en uurmarkeringen op de legergroene wijzerplaat zijn behandeld met Super LumiNova®, zodat ze onderwater goed leesbaar zijn. De kast van 37 mm is waterbestendig tot 10 bar (100 m) en bevat een Swiss-made quartz-uurwerk dat tijdens avonturen in de zee en op het land de tijd nauwkeurig bijhoudt. 

De Khaki Navy Scuba Automatic 43mm combineert een diepgroene keramische bezel met een matchende wijzerplaat met kleurverloop: een uiterlijk dat opvallend genoeg is om een statement te maken, maar tegelijkertijd heel veelzijdig is. De 43 mm-versie is ontworpen om prestaties te leveren en het design is vooruitstrevend. Ze wordt aangedreven door ons H10 automatische uurwerk, dat een balansveer van Nivachron™ bevat, een geavanceerde legering die zelfs bij blootstelling aan magnetische velden en temperatuursveranderingen nauwkeurig blijft. De nieuwste Khaki Navy Scuba Automatic 43mm wordt gecombineerd met een roestvrijstalen band en is de perfecte keuze voor mensen die zowel van vorm als van functionaliteit houden. 

Het aantrekkelijke en gedurfde groene kleurenpalet geeft de Khaki Navy Scuba net dat beetje extra… het is een tijdloos model dat elke uitdaging aankan en dat voor een vanafprijs van 585 euro.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: BMW X6 M50i

“The Beast” ‘Belle & The Beast’? Laat duidelijk zijn dat de meningen over het ...

MenStyle Roadtest: Fiat 124 Spider (automaat)

Nog geen twee weken nadat we de (Fiat) Abarth 595 Pista eens goed aan de ...